Herman Flesvig:

Avkrefter homoryktene

- Til de homofile som fremdeles nekter for at jeg ikke er homofil, må jeg bare si beklager!

ER IKKE HOMO: Komiker Herman Flesvig avkrefter homoryktene selv om han gjerne skulle ønske at han var det. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør.
ER IKKE HOMO: Komiker Herman Flesvig avkrefter homoryktene selv om han gjerne skulle ønske at han var det. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør. Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Hver uke har tv-profil Ida Fladen (32) en ny gjest med i podkasten «Ida med hjertet i hånden», der kjærlighet, og ikke minst kjærlighetssorg, er temaet.

Denne uken er det komiker og Instagram-kjendis Herman Flesvig (26) som snakker med Fladen om det å bli glad i seg selv igjen etter et kjærlighetsbrudd.

For i likhet med Fladen, er også Flesvig relativt nysingel etter et langvarig forhold. Han har også tidligere vært åpen om hvor tøff kjærlighetssorgen kan være.

I podkasten snakker duoen også om falske rykter, som de aller fleste kjendiser blir utsatt for en gang iblant. Flesvig forteller at det verste ryktet han har hørt om seg selv, skjedde like etter at han ble singel.

- Det ryktet som har truffet meg mest var da noen sa at jeg hadde vært utro. Da var jeg ikke i et forhold lenger. Men da ble jeg helt satt ut, fordi folk virkelig bare finner på ting og kaster ting ut på den måten, sier 26-åringen.

Homorykter

At Flesvig skal ha vært utro mot ekskjæresten er imidlertid ikke de eneste ryktene 26-åringen har vært utsatt for.

SUKSESS: Herman Flesvig sammen med manager Laila Heide-Steen under premieren på Åpent forhold på Chat Noir i Oslo tidligere i år. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SUKSESS: Herman Flesvig sammen med manager Laila Heide-Steen under premieren på Åpent forhold på Chat Noir i Oslo tidligere i år. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

- Også er det jo dette med homorykter da, og det tar jeg virkelig bare som et kompliment, sier komikeren.

Ifølge Flesvig er det nemlig flere som har bedt han om å ta seg sammen, og innrømme at han er bifil.

- Jeg skulle gjerne ha gjort det, og invitert alle jeg kjenner på konfettiparty om jeg kom ut av skapet og var homofil, sier han og legger til at han tror han hadde vært klar over det selv, og stolt, dersom han var det.

- Det kommer ikke til å skje. Så til de homofile som fremdeles nekter for at jeg ikke er homofil, må jeg bare si beklager!

Kjærlighetssorg

I oktober ble det slutt mellom Herman Flesvig og ekskjæresten etter tre og et halvt år.

Forholdet ble holdt unna rampelyset, og paret stilte aldri opp sammen på offentlige arrangementer.

I podkasten «Anger», med Sivert Moe som programleder, tidligere i år snakket 26-åringen åpenhjertig om at han hadde kjærlighetssorg.

- Det er blytungt, men man må bare gjennom det. Jeg har jo aldri hatt kjærlighetssorg før nå, og da skjønner jeg hvorfor veldig mange låter skrives rundt det, sa han.

Under intervjuet kom det tydelig frem at bruddet hadde gått hardt inn på Flesvig.

- Det henger fortsatt litt igjen, men det svinger veldig. Noen dager er bra, andre er dårlige, og sånn er det på en måte.

Stor suksess

Herman Flesvig er fra Ski utenfor Oslo, og har klart å skape en karriere ut av sosiale medier, der han har over 190 000 følgere på Instagram i skrivende stund.

I et tidligere intervju med Aftenposten fortalte 26-åringen at det hele startet med at han laget en konto på Instagram i 2016 der han la ut sin første parodi av skuespiller Aksel Hennie (42).

Aksel, jeg elsker hvordan du feirer påske.

Et innlegg delt av Herman Flesvig ™ (@hermanflesvig)

Siden den gang har interessen for den 26 år gamle gutten fra Ski økt betraktelig.

Videoene lager Herman ved hjelp av appen «Faceswap», som gjør at man kan bytte ansikt med andre mennesker.

26-åringen har blant annet parodiert blogger Anna Rasmussen (21) og «Paradise Hotel»-deltaker Isabel Raad (23), i tillegg til nevnte Hennie. Han parodierer også typiske stereotypier som «hestejenter» og «fotballentusiaster», noe han gjør stor suksess med.

LES OGSÅ: Ladet opp til Eurovision med kjæreste-ferie

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer