Avkrefter hemmelig bryllup

Popstjernen Adele er lei av ryktene om at hun har giftet seg.

IKKE GIFT: Adele Adkins avkrefter på Twitter at hun har giftet seg med kjæresten Simon Konecki.  Foto: FameFlynet Norway
IKKE GIFT: Adele Adkins avkrefter på Twitter at hun har giftet seg med kjæresten Simon Konecki. Foto: FameFlynet Norway Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tidligere denne uken meldte den britiske avisen Daily Mail og magasinet Life & Style at den britiske sangstjernen Adele Adkins (24) hadde giftet seg med kjæresten Simon Konecki (38) i alle hemmelighet. 

Tabloidavisen Daily Mail siterte en anonym kilde som påsto å ha vært tilstede under seremonien, og Life & Style trykket bilde av det de mente var en giftering. Torsdag kveld avkreftet 24-åringen at hun har giftet seg.

- Jeg er ikke gift....zzzzzz, skrev stjernen på Twitter og antyder at hun er lei av bryllupsryktene som stadig florerer i media.  

Adele benektet lenge at hun var gravid, men tidligere i sommer sprakk nyheten, og det er kun en måned til hun føder.

- Jeg er overlykkelig over å kunne kunngjøre at jeg og Simon venter vårt første barn sammen. Jeg ville at dere skulle høre det direkte fra meg. Vi er selvfølgelig fra oss av glede, skrev stjernen på sin hjemmeside. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Elsker å være gravid!  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer