O.J. Simpson og Khloé Kardashian:

Avkrefter farskapet en gang for alle

O.J. Simpson tar bladet fra munnen om Khloé Kardashian.

PAPPA: Det har lenge blitt spekulert i om O.J. Simpson er Khloé Kardashians biologiske far. Nå avkrefter han ryktene. Foto: NTB Scanpix
PAPPA: Det har lenge blitt spekulert i om O.J. Simpson er Khloé Kardashians biologiske far. Nå avkrefter han ryktene. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): I flere år har det blitt spekulert i om Khloé Kardashian (33) har samme far som resten av sine søsken, Kourtney (38), Kim (37) og Rob Kardashian (30).

Flere har nemlig trukket paralleller mellom utseendet til 33-åringen og den tidligere familievennen O.J. Simpson (70).

Under 70-åringens rettsak i 1994, etter at han ble tiltalt for å ha drept kona Nicole Brown og hennes venn Ronald Goldman i et grotesk knivdrap, var det nemlig Kardashian-barnas far, Robert Kardashian som forsvarte O.J.

Ifølge flere av avdøde Roberts tidligere koner, skal Khloés mor, Kris Jenner (62) ha vært utro mot ektemannen i tiden hun ble gravid med datteren.

Til tross for at det flere ganger har blitt avkreftet at O.J er Khloés far, har ryktene fortsatt å svirre.

«Keeping up with the Kardashians»-stjernen har i tillegg gått så langt at hun tok en DNA-test i en episode av realityserien.

Det har imidlertid vært stille fra O.J. rundt temaet, men onsdag denne uken tok han bladet fra munnen.

To the greatest of the great... miss you everyday!

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Da TMZ møtte 70-åringen i Las Vegas ble han nemlig spurt om han ønsket å gratulere Khloé med graviditeten.

- Vel, for Bob (Robert Kardashian, journ. anm), ... ja, men jeg vet ikke for min egen del. Jeg har ikke noe å gjøre med det, sier han.

- Jeg ville vært stolt, men virkelig, jeg har ikke noe med det å gjøre, fortsatte han.

Saken fortsetter nedenfor.

FORSVARER: Robert Kardashian (nummer to fra venstre) forsvarte O.J. Simpson under rettsaken mot ham. Foto: NTB scanpix
FORSVARER: Robert Kardashian (nummer to fra venstre) forsvarte O.J. Simpson under rettsaken mot ham. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Lå med frisøren

Spekulasjonene gir seg imidlertid ikke der. Flere har nemlig hevdet at den blåøyde 33-åringen er resultat av morens sidesprang med sin faste frisør.

Radaronline har nemlig tidligere avslørt at frisøren Alex Roldan, som har jobbet for realitymatriarken i tre tiår, ble betalt en enorm sum penger da han skrev under på en taushetsavtale.

Samtidig skrev han under på at han ville måtte betale 175 millioner kroner om han skulle avsløre hemmeligheten.

- Alex er kjøpt og betalt av Kris, så han kan ikke uttale seg i saken, har en kilde tidligere uttalt.

- Stakkars Khloé. Det må være fælt å plutselig få vite at hele livet har vært en løgn, fortsatte kilden.

HENGER UT «BESTEVENNEN» : Rett før O.J. Simpson skulle få svar på om han ville bli prøveløslatt, ble en tilsynelatende privat samtale sendt på direkten på CNN. Video: CNNVis mer Vis mer

Beskyldninger

Kris Jenner var gift med Robert Kardashian fra 1978 til 1991.

Han døde som følge av kreft i 2003, men etterlot seg flere håndskrevne dagbøker med detaljerte beskrivelser av ekskonas oppførsel hvor han blant annet skal ha beskyldt henne for å ha slått barna da de var yngre.

Kim og Khloé har i ettertid av beskyldningene gått hardt ut mot deres tidligere stemor, Ellen Pierson Kardashian, og hevdet at alt var løgn.

- Ryktene om at mamma skal ha slått meg og truet med å drepe meg - Latterlig, skrev Kim på Twitter.

Også Khloé tok til sosiale medier for å få utløp for sin frustrasjon.

FERIERTE SAMMEN: O.J. og Nicole og Kris og hennes daværende mann Bruce Jenner dro på ferie til Mexico kun uker før drapet. Kris hadde med seg barna Kim, Kourtney, Khloé og Robert. Foto: Splash News
FERIERTE SAMMEN: O.J. og Nicole og Kris og hennes daværende mann Bruce Jenner dro på ferie til Mexico kun uker før drapet. Kris hadde med seg barna Kim, Kourtney, Khloé og Robert. Foto: Splash News Vis mer

​- Det er ti år siden pappa gikk bort, og først nå som du er blakk, da er det plutselig greit å selge falske historier. Håper pengene gir deg mulighet til å kjøpe vann i helvete, skrev hun.

Stemoren stod derimot på sitt, og hevdet at dersom det var penger hun var ute etter, så hadde hun solgt historiene allerede i 2003.

- Forresten så ser jeg at Kim og Khloé refererer til at det har gått 10 år siden Roberts bortgang. Han døde i september 2003, noe som gjør at det har gått litt over ni år. De vet jo med andre ord ikke en gang når deres egen far døde, sa hun ifølge Radar Online.

Ellen giftet seg med Robert Kardashian bare to måneder før han døde.

Kris Jenner har tidligere bekreftet utroskapen i boka «And All Things Kardashian», men benektet anklagene om mishandling.

- Vi har ingen kunnskap om at disse dagbøkene eksisterer, og beskyldningene er latterlige og usanne, sa Kris´ talsperson til Daily Mail.

LES OGSÅ: Mette-Marits avsløring vekker oppsikt i utlandet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer