Elisabeth Moss:

Avkrefter bryllupsrykter

- Det er åpenbart ikke meg.

AVKREFTER: Amerikanske medier har hevdet at Elisabeth Moss og Tom Cruise har et forhold. Nå slår førstnevnte tilbake. Foto: NTB Scanpix
AVKREFTER: Amerikanske medier har hevdet at Elisabeth Moss og Tom Cruise har et forhold. Nå slår førstnevnte tilbake. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De senere årene har det florert med romanserykter rundt Elisabeth Moss (37) og Tom Cruise (57), og på et tidspunkt ble det også hevdet at de to skuespillerne hadde giftet seg.

Det kan Moss nå avkrefte.

Da «The Handmaid's Tale»-stjernen nylig gjestet talkshowet «Watch What Happens Live with Andy Cohen», tok hun et oppgjør med de mange ryktene. Til programleder Andy Cohen (51) sa hun at hun ble forvirret første gang noen spurte henne om forholdet til Tom Cruise.

- Jeg fikk i hovedsak meldinger av folk som lurte på hvorfor jeg ikke hadde sagt noe. Vennene mine var også forvirret, men de gjorde for det meste narr av meg, i og med at de visste at det ikke var sant, sa hun.

Video: HBO Nordic Vis mer

- Åpenbart ikke meg

Romanseryktene fikk for alvor fart på seg i februar i fjor, da et magasin publiserte et bilde av Tom Cruise og en ukjent, blond kvinne på forsiden.

Ifølge E! News skrev magasinet at kvinnen som var avbildet med Cruise var nettopp Moss. Dette nekter 37-åringen for.

- Jeg så forsida på et av disse sladdermagasinene, og tenkte bare at: «Jeg har aldri hatt den hårsveisen». Altså, det var ment å være et bilde av oss to, og jeg tenkte at jeg aldri ville stylet håret mitt slik.

- Det er åpenbart ikke meg, fortsatte Moss, og la til at bildet er tatt bakfra.

Trolig har ikke ryktene om Moss og Cruise noe hold i seg, ettersom førstnevnte i fjor kunne røpe at hun hadde en mann i livet sitt. Det sa hun i et intervju med Marie Claire.

Skuespilleren ønsket imidlertid ikke å dele noen ytterligere detaljer rundt forholdet, men overfor The Times sa 37-åringen kort tid etter at kjæresten hennes heter John, og at de har vært et par i over ett år.

Moss var fra 2009 til 2011 gift med skuespiller og komiker Fred Armisen (53), kjent fra «Saturday Night Live».

EKSMANN: Elisabeth Moss var tidligere gift med Fred Armisen. Nå har hun en ny mann i livet sitt, og det er ikke Tom Cruise, til tross for hva sladderpressen sier. Foto: NTB Scanpix
EKSMANN: Elisabeth Moss var tidligere gift med Fred Armisen. Nå har hun en ny mann i livet sitt, og det er ikke Tom Cruise, til tross for hva sladderpressen sier. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Scientologi-kolleger

Mye av bakgrunnen for at Moss og Cruise er blitt koblet til hverandre, er at de begge er medlemmer av scientologikirken, der de begge har vært med i mange år.

Moss vokste opp i scientologikirken, og har tidligere måttet forsvare sin egen tro etter å ha blitt kalt «dobbeltmoralsk».

I serien «The Handmaid's Tale» spiller Moss tjenestepiken June, og serien utspiller seg noen få år fram i tid, der deler av USA har blitt til Gilead - et kristenfundamentalistisk klassesamfunn. Flere seere har sammenliknet trosssamfunnet fra serien med nettopp scientologi.

Under et av innleggene til Moss på Instagram, skrev en følger:

- Får serien deg til å tenke deg om to ganger over ditt engasjement til scientologikirken? Det er bare veldig interessant å se at både Gilead og scientologikirken tror at all informasjon utenfra er feil eller onde.

Ifølge The Guardian svarte Moss at det som ble sagt om scientologi var feil, og at religiøs frihet, toleranse og forståelse av sannhet og likeverd er ekstremt viktig for henne personlig.

- Gilead og «The Handmaid's Tale» traff meg på et veldig personlig nivå. Takk for et veldig interessant spørsmål, var blant det Moss svarte.

Tom Cruise er kjent for å gjøre mange av sine egne stunts i filmene sine. Her er han på rød løper for Mission Impossible 5, der han blant annet hang fra et fly. Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg bryr meg ikke

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer