Megan Fox og Machine Gun Kelly:

Avkrefter bruddrykter

Det har lenge blitt spekulert på om det er brudd mellom stjerneparet.

AVKREFTER: Megan Fox og Machine Gun Kelly skal fortsatt være forlovet. Foto: Elder Ordonez / Splash News / NTB
AVKREFTER: Megan Fox og Machine Gun Kelly skal fortsatt være forlovet. Foto: Elder Ordonez / Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har lenge blitt spekulert på brudd mellom skuespiller Megan Fox (36) og rapper Machine Gun Kelly (32), hvis egentlige navn er Colson Baker.

Nå kan det imidlertid se ut til at sistnevnte avkrefter disse ryktene.

«Min kone»

På en konsert nylig uttalte nemlig rapperen at han hadde snakket med Fox, som han dessuten omtalte som «sin kone», kort tid før han gikk på scenen.

- Hun sa: «Når du er på scenen er du der du elsker å være. Ikke tenk på noen ting, du trenger ikke bevise noe for noen. Alle kom for å se deg, så bare gi dem den beste opptredenen de har sett i sitt liv», sa rapperen fra scenen, og henviste til det Fox hadde sagt til ham.

US Weekly er blant mediene som omtaler saken.

FORLOVET: 7. juni kom nyheten om at prinsesse Märtha Louise hadde forlovet seg med Durek Verrett, og dagen etter uttalte datteren Leah Isadora Behn seg for første gang om forlovelsen. Video: Nora Skavhaug. Reporter: Katrine Bjelke Vis mer

En kilde nær paret uttaler til nettstedet at fansen liker å spekulere, men påpeker alt er fint mellom det forlovede paret og at de fortsatt er sammen.

- De er midt i bryllupsplanlegging. De kan være gift før utgangen av dette året, eller i starten av neste år, legger kilden til.

Stille på sosiale medier

Bruddryktene oppsto etter at Fox i lengre tid har holdt en lav profil på sosiale medier, og Kelly ikke har vært å se på hennes sosiale medier.

Vanligvis har skuespilleren jevnlig delt åpent om forholdet.

Det som for alvor fikk mistanken til å skyte fart var imidlertid at den observante fanskaren til Fox la merke til et «tell tale-tegn» fra skuespilleren selv, ifølge Mirror.

Tegnet blir brukt som en indikasjon på at noe finnes eller har skjedd, og blir ofte tatt i bruk for å vise at noe hemmelig, eller ikke åpenbart, kommer ut.

LATTERMILD: Jennifer Aniston var spøkefull da hun fortalte om tiden etter «Friends»-avslutningen og bruddet med Brad Pitt. Video: Youtube/Ellentube Vis mer

Spekulasjonene ble blant annet diskutert på Twitter, hvor en blant annet skrev:

«Ser ut til at Megan endelig har droppet MGK. De har ikke delt noe av hverandre i noe som virker som for alltid».

Forlovet

Tidligere i år ble det kjent at Kelly hadde gått ned på kne og fridd til Fox. Sistnevnte delte det romantiske øyeblikket med sine over 23 millioner følgere på Instagram.

«Og som i hver livstid før denne og i hver livstid som vil følge, jeg sa ja … så drakk vi hverandres blod» var blant det 36-åringen skrev i innlegget om frieriet.

Paret, som har vært sammen siden i fjor har tidligere fått oppmerksomhet for oppsiktsvekkende utsagn, for eksempel at de drikker og bærer smykker av hverandres blod.

LES OGSÅ: - En del seksuell oppmerksomhet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer