HACKET? Mandag kveld kom nyheten om at stjerneparet Cara Delevingne og Ashley Benson har gått hver til sitt. Nå avkrefter sistnevnte bruddet. Foto: NTB Scanpix
HACKET? Mandag kveld kom nyheten om at stjerneparet Cara Delevingne og Ashley Benson har gått hver til sitt. Nå avkrefter sistnevnte bruddet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Cara Delevingne og Ashley Benson:

Avkrefter brudd

Under et døgn etter at modellen delte nyheten om at duoen har gått hver til sitt, avkrefter Ashley Benson bruddet.

Publisert
Sist oppdatert

Mandag kveld meldte flere amerikanske medier om at det var brudd mellom stjerneparet Cara Delevingne (27) og Ashley Benson (29).

Ifølge ET Online skrev nemlig Delevingne, kjent fra blant annet «Suicide Squad» og «Paper Towns», på sosiale medier mandag at hun og Benson hadde brutt med hverandre.

I Twitter-meldingen, som nettstedet har skjermdump av, delte 27-åringen følgende:

«Ashley og jeg har gjort det slutt».

Ifølge ET Online lå bruddmeldinga ute i om lag 20 minutter før stjerna sletta den.

Den oppsiktsvekkende nyheten fikk flere fans til å sperre opp øynene. Men ifølge E! News var imidlertid ikke dette innlegget det eneste som ble delt på Delevingnes Twitter-profil mandag kveld.

Flere fans la nemlig merke til at det dukket opp andre innlegg om blant annet utdeling av tusen gratis iPhoner, og om en nyopprettet privat Instagram-profil. Disse innleggene har for øvrig også blitt slettet i etterkant, skriver nettstedet.

Det er flere som nå spekulerer på om supermodellens Twitter-profil kan ha blitt utsatt for hacking.

Avkrefter bruddet

Under et døgn etter at 27-åringen delte Twitter-innlegget om bruddet, avkrefter nemlig Ashley Benson at det er slutt mellom dem.

Tirsdag kveld, norsk tid, delte Benson et innlegg på Instagram, og i kommentarfeltet strømmet det naturligvis inn med spørsmål om det faktisk er over mellom henne og Hollywood-stjernen.

<strong>AVKREFTER:</strong> Ashley Benson svarte like så godt fansen på spørsmål om det er brudd med modellkjæresten. Foto: Skjermdump fra Instagram
AVKREFTER: Ashley Benson svarte like så godt fansen på spørsmål om det er brudd med modellkjæresten. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

- Slo du opp med Cara?, spurte en fan.

Og det tok ikke lang tid før Benson svarte følgende:

- Nope.

Delevingne på sin side har enda ikke kommentert Twitter-innleggene sine.

Bekreftet romansen

Delevingne og Benson fikk svært mye oppmerksomhet tidligere i år da romansespekulasjonene rundt dem fikk virkelig fart på seg. De bekreftet omsider forholdet i juni etter at Delevingne publiserte en videosnutt hvor de råklinte på Instagram.

Under TrevorLIVE-gallaen i juni fortalte den 27 år gamle modellen om hvorfor hun valgte å dele det hete klippet med Benson på sosiale medier, ifølge People.

- Jeg vet ikke, men det er Pride og det er 50 år siden Stonewall skjedde, men jeg vet ikke, sa hun, og fortsatte:

- Vi har akkurat feiret vårt første år sammen, så hvorfor ikke.

I tillegg til at 27-åringen bekreftet at de to hadde vært et par i ett år allerede, satt det fremdeles langt inne for Delevingne å sette en merkelapp på forholdet deres.

- Jeg liker ikke det at man skal være offisielle, men det er noe, svarte hun.

Sto fram

Cara Delevingne sto fram som bifil for over fire år siden, da hun bekreftet at hun var i et forhold med den ti år eldre artisten Annie Clark, også kjent under artistnavnet St. Vincent. De var sammen i halvannet år, før de valgte å gå hver til sitt i september 2016.

For Benson sin del skal Delevingne være den første jenta hun har vært sammen med. Hun har tidligere blitt koblet til skuespillerne Tyler Blackburn (33) og Nat Wolff (24).

Bilder fra fest der Cara Delevingne festet med prinsesse Eugenie i London. Video licensed from Splash News Vis mer

LES OGSÅ: Timberlake risikerte millionbot fra kona

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer