Avkrefter Beyoncé babyryktene her?

Beyoncé og Jay-Z koste seg med rødvin i Berlin.

RØDVINSHYGGE: Beyoncé koste seg med rødvin på ektemannens fang under besøket i Berlin i forrige uke, og gjorde dermed alle graviditetsryktene til skamme. Foto: Stella Pictures
RØDVINSHYGGE: Beyoncé koste seg med rødvin på ektemannens fang under besøket i Berlin i forrige uke, og gjorde dermed alle graviditetsryktene til skamme. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Etter at Beyoncé Knowles (31) dukket opp på Met-gallaen i New York i begynnelsen av mai med hva flere hevder var en voksende babymage, samt måtte avlyse en konsert i Belgia nylig, har ryktene om et nytt medlem i Carter/Knowles-familien florert.

Den vakre 31-åringen er i disse dager på verdensomfattende turné med sitt «Mrs. Carter»-show, og ga i slutten av mai sine norske fans et show uten like på Telenor Arena utenfor Oslo.

Fire dager før Oslo-besøket holdt superstjernen konsert i Berlin, og fikk et par deilige dager med ektemannen Jay-Z, som hadde flydd over til den tyske hovedstaden for å hygge seg med sin vakre kone.

Og ut i fra bildet som Beyoncé har lagt ut på sosiale medier er det ingen baby nummer to i sikte for herr og fru Carter.

Bildet viser nemlig Beyoncé som sitter på ektemannens fang mens hun nipper til et stort glass med rødvin, og med mindre det er alkoholfri vin, og ekteparet lurer fansen, forblir lille Blue Ivy Carter (17 mnd) enebarn enn så lenge...

I Se og Hør Weekend kan du denne helgen se de eksklusive bildene av kjendisdamene som slo seg løs på Telenor Arena da Beyoncé holdt konsert denne uken!

LES OGSÅ: Christine Koht fikk sin Pernille - i rosa kjole!
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer