Miley Cyrus:

Avkrefter babyryktene med egg-trenden

Delte innlegg på Twitter.

AVKREFTER GRAVIDITETSRYKTER: Popstjernen Miley Cyurs tok til Twitter for å fortelle verden at hun ikke er gravid. I Twitter-innlegget kunne ikke popstjernen dy seg - og slang seg på den virale egg-trenden. Foto: Skjermdump fra Twitter/ NTB scanpix
AVKREFTER GRAVIDITETSRYKTER: Popstjernen Miley Cyurs tok til Twitter for å fortelle verden at hun ikke er gravid. I Twitter-innlegget kunne ikke popstjernen dy seg - og slang seg på den virale egg-trenden. Foto: Skjermdump fra Twitter/ NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kort tid etter at stjerneparet Miley Cyrus (26) og Liam Hemsworth (29) ga hverandre sitt «ja» i slutten av desember, begynte ryktene om at paret ventet barn å florere.

En kilde nær paret skal nylig ha fortalt til OK! Australia at paret venter en liten jente, og at de skal flytte til Australia for å oppdra barnet der.

- Miley er så lykkelig for at hun bærer Liams barn. Det er en jente, noe som de håpet på, fortalte kilden til nettstedet.

Humoristisk innlegg

Nå kan det imidlertid se ut til at paret ikke venter barn likevel, etter at artisten delte et innlegg på Twitter for å avkrefte den ryktede graviditeten.

Det var etter at Daily Mail publiserte babynyheten om ekteparet på Twitter, at Miley så seg nødt til å svare.

I samme slengen kunne ikke Miley dy seg for å kaste seg på den mye omtalte egg-trenden som begynte å florere i sosiale medier like etter nyttår.

Det var med humoristiske ordspill som «egg-xpecting» og «eggcelent», at 26-åringen avkreftet de mye omtalte graviditetsryktene overfor fansen.

Popstjernen skrev samtidig at hun og ektemannen Liam er «egg-cited» for det neste kapittelet i livet.

Brøt tausheten etter bryllupet

Før Liam og Miley giftet seg, hadde de vært forlovet to ganger og hatt et svært turbulent av-og-på-forhold.

Nylig delte stjernen et innlegg på Instagram med en kjærlighetshyllest til Liam, som nå har blitt hennes ektemann.

Dette var første gang Disney-skuespilleren uttalte seg siden de giftet seg like før årsskiftet. Kjærlighetsbrevet ble publisert i forbindelse med ektemannens 29-årsdag søndag 13. januar.

Etter at det svært personlige innlegget ble publisert, har hyllesten fått oppmerksomhet i kjendismedier verden over.

Huffington Post gikk så langt som å skrive at Mileys hyllest er bedre enn en roman av Nicolas Sparks - forfatteren av boka «The Notebook», som ble til en nærmest ikonisk, romantisk dramafilm med samme navn for 15 år siden.

Se dette innlegget på Instagram

HBD 2 Da Hubz

Et innlegg delt av Miley Cyrus (@mileycyrus)

Hyller ektemannen

I det svært personlige og romantiske innlegget ramset Miley Cyrus opp sine yndlingsting ved ektemannen.

- Da vi møttes var du 19, i dag er du 29. Jeg tenkte jeg kunne dele noen av mine favoritting om min favorittfyr på denne veldig spesielle dagen, skrev Miley i det rørende innlegget, og fortsatte:

- Måten du ser på familien din på. Vennene dine. På fremmede. På livet. Måten du ser på havet på og hvordan du alltid tar deg tid. Hvordan du går ut for å sjekke hvordan været er når jeg spør om det, i stedet for å sjekke mobilen din, skriver hun i den romantiske hyllesten av kjæresten, før hun avsluttet slik:

- Jeg er stolt av personen du har blitt og jeg ser frem til alt det gode vi skal få til sammen i fremtiden. Du og meg, baby. (...) Takk for at du ga meg de lykkeligste dagene i livet mitt. Din kjære M.

Se dette innlegget på Instagram

10 year challenge

Et innlegg delt av Miley Cyrus (@mileycyrus)

Miley publiserte også flere andre bilder i anledning ektemannens bursdag, blant annet et bilde av paret i 2009, året da de møttes under innspillingen av filmen «The Last Song».

Turbulent fortid

Som tidligere nevnt møttes stjerneduoen for første gang i 2009. Liam og Miley fant raskt tonen både foran og bak kamera, men etter fire år som kjærester brøt superparet forlovelsen i september 2013.

Etter bruddet hadde duoen hete flørter på hver sin kant, og popstjernen, som blant annet avslørte at hun er panseksuell, har datet både gutter og jenter.

Se dette innlegget på Instagram

Happy birthday Jesus

Et innlegg delt av Liam Hemsworth (@liamhemsworth)

Rundt juletider i 2015 fant imidlertid duoen tilbake til hverandre, og da Miley gjestet «The Ellen DeGeneres Show» gratulerte TV-verten med at paret igjen var forlovet.

- Det finnes et bilde av forlovelsesringen din som har fått veldig mye oppmerksomhet. Gratulerer, smilte Ellen til artisten, som bekreftet at de var i gang med å planlegge bryllup igjen, ifølge Contacmusic.com.

I juli så det imidlertid ut til at bryllupsplanene var blitt lagt på is.

TURBULENT FORHOLD: Til tross for at stjerneparet forlovet seg hele to ganger før de giftet seg, fant de lykken med hverandre til slutt. Her er paret avbildet i 2016. Foto: NTB scanpix
TURBULENT FORHOLD: Til tross for at stjerneparet forlovet seg hele to ganger før de giftet seg, fant de lykken med hverandre til slutt. Her er paret avbildet i 2016. Foto: NTB scanpix Vis mer

Den gang fortalte en kilde til OK!, gjengitt av Metro, at Miley skal ha uttalt at hun i utgangspunktet aldri vil gifte seg.

- Hun ville egentlig ikke gifte seg. Det har vært tydelig for alle andre, bortsett fra Liam, hevder kilden, og forteller videre at hans familie har bedt ham om å få opp øynene, men at han stolte for mye på Miley. Nå føler Liam seg angivelig som en idiot, skal kilden ha sagt.

- Han vil ha barn og slå seg til ro, det var ikke helt det Miley hadde planer om. Han er knust, hevdet kilden videre.

Kalde føtter eller ei, nå ser det imidlertid ut til at lykken smiler for duoen igjen.

LES OGSÅ: Miley Cyrus sjokkerer på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer