ÅTTE MÅNEDER ETTER: Tim Bergling, bedre kjent som Avicii, gikk bort i slutten av april i fjor. Nå tar kjæresten bladet fra munnen. Foto: NTB Scanpix
ÅTTE MÅNEDER ETTER: Tim Bergling, bedre kjent som Avicii, gikk bort i slutten av april i fjor. Nå tar kjæresten bladet fra munnen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Avicii:

Aviciis kjæreste med gripende farvel

Tereza Kacerova forteller hvordan hun bearbeider Tim Berglings død.

Publisert

Da Tim Bergling gikk bort i fjor, mistet ikke verden bare en genistemplet musiker og DJ, men to foreldre mistet sin sønn, og Tereza Kacerova sin kjæreste.

Hun hadde et forhold til Bergling gjennom hans siste leveår, og forteller nå om kampen hun har kjempet siden den bekmørke dagen i april 2018.

Instagram har Kacerova - som opprinnelig er fra Tsjekkia - delt to bilder av seg selv sammen sin sønn og Bergling. I innlegget refererer Kacerova til en Vietnam-tur, som etter alt å dømme var en drøm for dem begge å gjennomføre.

«2019. Jeg reiste med motorsykkel fra Hanoi til Ho Chi Minh-byen for oss begge. Vi ville ha ledd sammen hele veien. I stedet måtte jeg bruke reisen på å bearbeide din død.», skriver hun.

- Vil aldri glemme deg

Kacerova, som er modell, skuespiller og småbarnsmor, har tidligere skrevet om savnet etter sin avdøde kjæreste. At det har vært ytterst krevende følelsesmessig de siste åtte månedene, er det ingen tvil om. Nå håper hun å kunne se framover.

«Jeg vil aldri glemme deg. Men jeg slipper taket», fortsetter modellen.

HYLLET TIM: På Sergels torg i Stockholm hadde fans og publikum samlet seg for å hedre artisten Avicii, som ble funnet død fredag 20. april. Video: Expressen Vis mer

Kacerova uttalte seg for første gang om Aviciis død noen dager etter at han gikk bort. Den gang skrev småbarnsmora at hun hadde vansker med å forstå at Bergling faktisk er død.

«Jeg har brukt de siste dagene på å vente at jeg skal våkne, vente på at noen skal si til meg at dette er en syk vits eller en forferdelig feil. Jeg tror at det til slutt har blitt klart for meg at jeg virkelig aldri kommer til å møte deg igjen», skrev hun på Instagram.

Se dette innlegget på Instagram

The brightest stars burn out the fastest.

Et innlegg delt av Tereza Kačerová (@terezakacerova)

- Elsker deg

Videre fortalte modellen at hun fikk vondt hver gang hun leste «RIP» i kontekst til Bergling.

«Da jeg så at de hadde endret din biografi på Wikipedia fra «er» til «var», gråt jeg. Jeg stirret på det i flere minutter for å forsøke å forstå hvorfor det står at du døde den 20. april 2018. Jeg klarer ikke forstå det. Du er for ung og fantastisk, og jeg elsker deg for mye til at det skal stå ved navnet ditt», het det i den offentlige avskjeden.

Hun skrev også at de hadde store planer om ei framtid sammen, og beskrev det som vanskelig at hun ikke fikk sagt farvel eller fikk leve livet videre sammen med ham. At Bergling aldri fikk vise henne Sverige på sommeren, og hun aldri fikk vise ham Sør-Amerika.

«Hjertet mitt gjør vondt ved tanken av at jeg aldri skal kunne røre deg igjen, at jeg aldri skal høre deg le og aldri se dine hender sammenflettet i mine foran ansiktet mitt som det første jeg ser når jeg åpner øynene. Jeg kommer aldri til å få kysse din vakre munn igjen», heter det i brevet.

Expressen skriver at de har vært i kontakt med Kacerova, som ikke kommenterer sitt nye innlegg på Instagram ytterligere.

Saken fortsetter under:

HYLLET: Under årets Billboard-utdeling hyllet The Chainsmokers og artisten Halsey den svenske artisten Avicii. Video: CNN Les hele saken her: https://goo.gl/AkQBtJ Vis mer

- Han kjempet

Det var mot slutten av april i fjor det ble kjent at den verdensberømte, svenske artisten Tim Bergling hadde gått bort, 28 år gammel.

Bergling sleit med angst, rus og smertestillende i flere år før sin tidlige bortgang den 20. april i år.

Ei uke seinere åpnet artistens familie opp om omstendighetene rundt dødsfallet. Det var der det kom fram at artisten tok sitt eget liv.

Trenger du noen å prate med?

Mental Helse har ei telefonlinje som er åpen syv dager i uken, hele døgnet. Telefonnummeret er 116 123.

«Han kjempet virkelig med tanker om meningen, livet, lykken. Nå orket han ikke mer. Han ville få fred.(...)», het det i brevet.

Avicii ble verdensberømt som DJ, remikser og albumprodusent, og toppet listene i en rekke land gjennom flere år. Han slo gjennom med debutalbumet «Seek Bromance» i 2010, og fortsatte sin internasjonale karriere med kjente låter «Fade into Darkness», «Hey Brother» og «Wake Me Up».

Expressen har tidligere omtalt at Avicii jobbet med et nytt album før han gikk bort. Det er ikke kjent når eller om disse låtene eventuelt vil utgis.

LES OGSÅ: Disse tok vi farvel med i 2018

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer