AVHØRT: Sir Cliff Richard har latt seg avhøre av britisk politi om overgrepsanklagene som har kommet mot ham. Foto: Stella Pictures
AVHØRT: Sir Cliff Richard har latt seg avhøre av britisk politi om overgrepsanklagene som har kommet mot ham. Foto: Stella PicturesVis mer

Avhørt om angivelig sexovergrep

Sir Cliff Richard reiste til England for å samarbeide med politiet.

SEOGHØR.NO: Tidligere i august slo britisk politi til mot poplegenden Sir Cliff Richards (73) hjem i Berkshire.

Grunnen var at politiet hadde fått et tips om et angivelig tidligere sexovergrep. Det hele skal ha skjedd i 1985, og det skal være snakk om en gutt som den gang var under 16 år gammel.

- I flere måneder har jeg vært klar over anklagene mot meg. Anklagene er helt falske. Til nå har jeg ikke synes det vært verdig å svare på de falske anklagene, siden det bare vil gi dem mer oksygen. Men i dag kom politiet til min leilighet i Berkshire uten å varsle på forhånd – bortsett fra tilsynelatende til pressen, sa en rasende Richard den gangen ifølge BBC.

80-TALLET: Overgrepet skal ha skjedd i 1985, og det skal være snakk om en gutt som var under 16 år gammel. Richard nekter for at det har skjedd. Foto: Stella Pictures
80-TALLET: Overgrepet skal ha skjedd i 1985, og det skal være snakk om en gutt som var under 16 år gammel. Richard nekter for at det har skjedd. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg er ikke i Storbritannia nå, men jeg vil samarbeide fult ut med politiet om de vil snakke med meg, fortsatte han.

Nå melder Daily Mail at Richard har reist hjem fra Portugal, der han har oppholdt seg den siste tiden, for å la seg avhøre av politiet.

- Sir Cliff Richard stilte frivillig opp og ble intervjuet av South Yorkshire-politiet. Han ble ikke arrestert eller siktet for noe, sier en talsperson til avisen.


Stjernen skal ha vært svært samarbeidsvillig.

- Han samarbeidet med offiserene og svarte på spørsmålene han ble stilt. Utenom det at han mener anklagene er falske, og at han vil fortsette med å samarbeide med politiet, vil det ikke være riktig av Sir Cliff å si noe mer på dette tidspunktet.

Cliff Richard er en av Storbritannias mest populære artister gjennom tidene.Han har solgt over 21 millioner album i Storbritannia, og over 250 millioner album verden over.

Han har vært aktiv som popartist siden han for alvor slo igjennom med singelen «Living Doll» i 1959.

Han har representert Storbritannia i Melodi Grand Prix to ganger.

LES OGSÅ: Politiet ransaket Cliff Richards bolig

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.