Avhengighet til nesesprayen ødela nesa

«The Big Bang Theory»-stjernen Kaley Cuoco-Sweeting avslører årsaken til neseoperasjonen sin.

TØFT: Skuespiller Kaley Cuoco-Sweeting var i romjulen igjennom en smertefull operasjon for å fikse bihulene sine. Etter inngrepet måtte hun forsvare seg mot anklager om at inngrepet var kosmetisk. Her er hun i oktober 2014, da hun ble hedret med et stjerne på Hollywood Walk of Fame. Foto: Stella Pictures
TØFT: Skuespiller Kaley Cuoco-Sweeting var i romjulen igjennom en smertefull operasjon for å fikse bihulene sine. Etter inngrepet måtte hun forsvare seg mot anklager om at inngrepet var kosmetisk. Her er hun i oktober 2014, da hun ble hedret med et stjerne på Hollywood Walk of Fame. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Skuespiller Kaley Cuoco-Sweeting (29) måtte tilbringe deler av juleferien på sykehus, da hun la seg inn for å operere nesen.

TV-stjernen, som nyttårsaften 2013 giftet seg med tennisspilleren Ryan Sweeting (27), delte flere bilder fra sykesengen på Instagram - der hun også så seg nødt til å avvise spekulasjoner om at operasjonen var rent kosmetisk.

- Denne operasjonen forvandler livet mitt. Når det er sagt, hvis jeg HADDE tatt en «nose job» (som jeg ikke har gjort), så hadde jeg gladelig fortalt det også, skrev Cuoco-Sweeting på Instagram et par dager etter inngrepet. 

«The Big Bang Theory»-skuespilleren avslørte samtidig at hun ikke har vært i stand til å puste gjennom nesen som «et normalt menneske» på flere år.

Saken fortsetter under bildet.

Et bilde publisert av @normancook

Sinus surgery sucks. My husband does not ❤️(cant wait to breathe again)!!!

A photo posted by @normancook on

Slet med avhengighet

Mandag gjestet 29-åringen «The Ellen Degeneres Show», og da fortalte hun mer direkte om årsaken til neseoperasjonen, som hun kalte «den verste operasjonen i livet mitt».

- Jeg var faktisk avhengig av nesesprayen Afrin i flere år. For eksempel til prisutdelinger, så måtte jeg velge ut en clutchveske som hadde plass til Afrin-sprayen min. Og så gjemte jeg meg under bordet og liksom «snortet» den.

TV-STJERNER: Melissa Rauch, Simon Helberg, Kunal Nayyar, Mayim Bialik, Jim Parsons, Johnny Galecki og Kaley Cuoco-Sweeting har blitt verdensberømte gjennom TV-serien «The Big Bang Theory». Foto: All Over Press
TV-STJERNER: Melissa Rauch, Simon Helberg, Kunal Nayyar, Mayim Bialik, Jim Parsons, Johnny Galecki og Kaley Cuoco-Sweeting har blitt verdensberømte gjennom TV-serien «The Big Bang Theory». Foto: All Over Press Vis mer

- Jeg kunne ikke få nok og det var et så stort problem. Og jeg ødela bihulene mine på det. Så jeg måtte få dem fikset, innrømmet Cuoco-Sweeting overfor Ellen Degeneres, ifølge Daily Mail.

Den «The Wedding Ringer»-aktuelle stjernen skrøt også av innsatsen ektemannen gjorde som sykepleier etter det smertefulle inngrepet hennes. Da hun vant prisen for beste komi-skuespillerinne under People's Choice Awards forrige uke, glemte hun derimot å takke Ryan Sweeting i takketalen sin.

TAKKNEMLIG: Kaley Cuoco-Sweeting sier til Ellen Degeneres at ektemannen Ryan har vært en god støtte etter neseoperasjonen. Her er ekteparet på L.A.-premieren til Kaleys nye film, «The Wedding Ringer» den 6. januar.  Foto: Stella Pictures
TAKKNEMLIG: Kaley Cuoco-Sweeting sier til Ellen Degeneres at ektemannen Ryan har vært en god støtte etter neseoperasjonen. Her er ekteparet på L.A.-premieren til Kaleys nye film, «The Wedding Ringer» den 6. januar. Foto: Stella Pictures Vis mer

LES OGSÅ: Giftet seg foran ekskjæresten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer