IKKE FORNØYD: Craigs kjæreste Satsuki Mitchell er ikke fornøyd med filmstjernens barnslige hobby.  Foto: All Over Press
IKKE FORNØYD: Craigs kjæreste Satsuki Mitchell er ikke fornøyd med filmstjernens barnslige hobby. Foto: All Over PressVis mer

Avhengig av voldsspill

Bond-stjerne Daniel Craig innrømmer at han liker litt vold i hverdagen.

SEHER.NO: James Bond-stjerne Daniel Craig (39) avslørte nylig at han er helt avhengig av å spille ultravoldelige dataspill, skriver Ekstra Bladet.


Problemet er at kjæresten, produsenten Satsuki Mitchell, forbyr det.


"Casino Royale"-skuespilleren, som nylig sa ja til å spille dobbeltagenten i 4 nye filmer, spiller dataspill så ofte at det er blitt et tema han mer enn gjerne diskuterer med kjæresten.


Hun på sin side har sett seg lei av kjærestens "barnslige" hobby.


- Jeg spiller dataspill. Det innrømmer jeg glatt. "Halo" er utrolig bra fordi man kan skyte aliens. Men de mest voldelige spillene kan jeg bare spille en halvtime av gangen før jeg får dårlig samvittighet. Når jeg spiller "Vice City" tenker jeg eksempelvis at "ok nå har jeg fått nok", men ikke før jeg har stjålet 18 biler, sier Craig.


Dessverre for skuespilleren må han nå begynne å skjule hobbyen for kjæresten.


- Jeg er nødt til å velge det helt rette tidspunktet. Hvis kjæresten min ser spill-greiene så er det slutt. Så de gangene hun er borte og jeg har litt fritid, så spiller jeg spillene, sier Craig lurt.


Filmstjernen skal også ha mast på Bond-produsentene om å lage enda bedre 007-spill fremover.


- Jeg sa til dem som lager spillene at de simpelthen er nødt til å gjøre dem bedre, rett og slett fordi det er så utrolig mye bra på markedet, sier Craig.


LES OGSÅ: - Bond vil kaste klærne