Avhengig av sminkepunger

Hollywood-stjernen sørger for å alltid ha sminken tilgjengelig.

VAKKER: Skuespiller Reese Witherspoon sørger for å alltid ha en sminkepung i nærheten. Da er det vel ingen sak å se såpass flott ut? Her fra en portrettserie tatt før jul.  Foto: Stella Pictures
VAKKER: Skuespiller Reese Witherspoon sørger for å alltid ha en sminkepung i nærheten. Da er det vel ingen sak å se såpass flott ut? Her fra en portrettserie tatt før jul. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Er man kjendis i Hollywood må man finne seg i å bli fotfulgt av paparazzifotografer og ivrige fans med kameratelefoner i hverdagen. Og da risikerer man samtidig oppslag om sitt ufreshe, usminkede oppsyn.  

Men skuespiller Reese Witherspoon (34) har kanskje funnet en måte å forhindre slike oppslag på? Hun har i hvert fall hele tre ulike sminkepunger - slik at litt oppfreshing av fjeset alltid bør være innen rekkevidde...

- Jeg har en rekke forskjellige sminkepunger. En i bilen min, en i vesken og en hjemme.
 
- Jeg prøver å holde dem ganske små, men jeg har i hvert fall fem lipglosser, mascara, dekksminke og rouge i hver eneste, innrømmer hun ifølge Femalefirst.

Den vakre stjernen, som er forlovet med Hollywood-agenten Jim Toth, er spesielt avhengig av ett produkt i sminkepungen sin. Et hemmelig våpen som sørger for at hun alltid ser nogenlunde opplagt ut.

- Påfør litt hvit eyeliner innerst i øyekroken når du er trøtt. Det gjør at øynene dine ser våkne ut, tipser skjønnheten.

Men selv om Witherspoon er glad i sminke, er hun svært nøye med å fjerne den før hun legger seg. Ettersom man blir eldre må man ta av sminken og ta på fuktighetskremen, mener 34-åringen.

Reese Witherspoon blir snart å se i filmen «Vann til elefantene» der hun spiller mot «Twilight»-stjernen Robert Pattison (24). Filmen har norgespremiere den 15. april.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - De fortalte at jeg hadde fått kreft