Avhengig av smertestillende

Den svenske superstjernen Ulrika Jonsson ble radmager og deprimert av sykdommen.

SLITER: Ulrika Jonsson ble radmager og deprimert av voldsomme ryggplager, og avslører at hun er avhengig av smertestillende. Foto: Stella Pictures
SLITER: Ulrika Jonsson ble radmager og deprimert av voldsomme ryggplager, og avslører at hun er avhengig av smertestillende. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Etter å ha vært superstjerne i Storbritannia i nærmere 20 år, letter svenske Ulrika Jonsson (44) nå på sløret og avslører sine innerste følelser.

44-åringen slo først igjennom som værdame på britisk TV, og fikk senere mye omtale som en av prins Andrews kjærester.

Nå debuterer firebarnsmoren Jonsson som romanforfatter, og i den anledning forteller hun til Daily Mail at hun er klar for flere barn dersom hun blir forelsket.

- Jeg vl kanskje ikke parre meg med hver eneste fyr jeg møter, men når det finnes sterke følelser vil jeg ha barn. For meg er det helt naturlig, sier Ulrika til den britiske avisen.

Jonsson fikk mye oppmerksomhet for sitt forhold til svensken og tidligere landslagstrener for det engelske fotballandslaget, Sven Göran «Svennis» Eriksson. Men ifølge Jonsson var det aldri aktuelt å få barn med «Svennis».

- Etter «Svennis» lærte jeg meg en lekse. Vi gjorde det slutt, og han forsvarte meg ikke en eneste gang offentlig. Jeg måtte ta imot all dritten som ble skrevet i avisene, sier hun til Daily Mail.

Jonsson forteller også at hun har slitt voldsomt med helsen. En ryggplage har fått henne til å miste appetiten og gjorde henne dypt deprimert. Nå er hun fremdeles avhengig av smertestillende.

- Ryggen min blir ikke bedre, den blir bare verre, men jeg går på smertestillende. Det var tungt når avisene skrev om depresjonen min. Da orket jeg ikke å imøtegå alt som ble skrevet.

En ting som ikke uroer Ulrika, er det å bli eldre. Og 44-åringen står fast ved at hun ikke skal fikse på utseendet selv om livet har satt sine spor på hennes ytre.

- Jeg elsker solen, jeg har vært gravid fire ganger, jeg har stresset og uroet meg. Det synes i ansiktet mitt. Jeg ser jo ikke ut som en 20-åring lenger. Jeg kommer aldri til å ta en skjønnhetsoperasjon, men jeg har redusert størrelsen på brystene mine, sier hun til avisen.

Og med mindre bryster ble en lettelse for Ulrika Jonsson.

- Helt siden jeg var veldig ung har jeg slitt med store pupper. Jeg ville amme alle barna mine, og derfor måtte jeg vente. Nå har jeg gått fra 34 L til 30 C og trenger ikke lenger å bruke BH når jeg sover, sier Jonsson til Daily Mail.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Avslører hemmeligheten bak sin radmagre figur

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer