Avdekker grufulle detaljer om bilulykken

Den fullstendige obduksjonsrapporten viser at Paul Walker var sjanseløs mot 160 km/t.

BRUTALT DREPT: I den ferske obduksjonsrapporten fremgår det at Paul Walker pådro seg voldsomme brann- og bruddskader i bilulykken som tok livet av ham og kameraten Roger Rodas den siste dagen i november. Verken alkohol eller narkotiske stoffer var medvirkende til ulykken, fastslår rapporten.  Foto: All Over Press
BRUTALT DREPT: I den ferske obduksjonsrapporten fremgår det at Paul Walker pådro seg voldsomme brann- og bruddskader i bilulykken som tok livet av ham og kameraten Roger Rodas den siste dagen i november. Verken alkohol eller narkotiske stoffer var medvirkende til ulykken, fastslår rapporten. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: For en drøy måned siden ble «Fast & Furious»-stjernen Paul Walker brutalt revet vekk i en stygg bilulykke som levnet ham og kameraten Roger Rodas (38) ugjenkjennelige.

Nå er den endelige obduksjonsrapporten etter ulykken klar, melder TMZ - som gjengir grufulle detaljer fra den ferske rapporten.

Ifølge nettstedet ble Walkers kropp svært kraftig forbrent i brannen som oppstod etter kræsjet.

Bilen Walker og kameraten satt i da Rodas mistet kontrollen og kjørte inn i et tre langs motorveien, hadde en fart på over 160 kilometer i timen før sammenstøtet, melder People.

«Av ukjente årsaker mistet føreren kontrollen over kjøretøyet, og kjøretøyet spant delvis rundt», heter det i den nye rapporten ifølge People.

Spesialutgaven av en Porsche Carrera GT fra 2005 traff først ett tre, deretter en lyktestolpe, før den spant 180 grader og traff et nytt tre. Så den tok fyr i en eksplosjonsartet brann, skal det hete i rapporten.

Store skader

Paul Walker pådro seg en lang rekke brudd i ulykken, blant annet i kjeven, kragebeinet, venstre overarm, ribbeina og bekkenet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer