Avdekker grufulle detaljer om bilulykken

Den fullstendige obduksjonsrapporten viser at Paul Walker var sjanseløs mot 160 km/t.

BRUTALT DREPT: I den ferske obduksjonsrapporten fremgår det at Paul Walker pådro seg voldsomme brann- og bruddskader i bilulykken som tok livet av ham og kameraten Roger Rodas den siste dagen i november. Verken alkohol eller narkotiske stoffer var medvirkende til ulykken, fastslår rapporten.  Foto: All Over Press
BRUTALT DREPT: I den ferske obduksjonsrapporten fremgår det at Paul Walker pådro seg voldsomme brann- og bruddskader i bilulykken som tok livet av ham og kameraten Roger Rodas den siste dagen i november. Verken alkohol eller narkotiske stoffer var medvirkende til ulykken, fastslår rapporten. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: For en drøy måned siden ble «Fast & Furious»-stjernen Paul Walker brutalt revet vekk i en stygg bilulykke som levnet ham og kameraten Roger Rodas (38) ugjenkjennelige.

Nå er den endelige obduksjonsrapporten etter ulykken klar, melder TMZ - som gjengir grufulle detaljer fra den ferske rapporten.

Ifølge nettstedet ble Walkers kropp svært kraftig forbrent i brannen som oppstod etter kræsjet.

Bilen Walker og kameraten satt i da Rodas mistet kontrollen og kjørte inn i et tre langs motorveien, hadde en fart på over 160 kilometer i timen før sammenstøtet, melder People.

I SORG: Fans la ned blomster, lys og minneord til Hollywood-stjernen på åstedet for ulykken. Foto: UPI/ Stella Pictures
I SORG: Fans la ned blomster, lys og minneord til Hollywood-stjernen på åstedet for ulykken. Foto: UPI/ Stella Pictures Vis mer

«Av ukjente årsaker mistet føreren kontrollen over kjøretøyet, og kjøretøyet spant delvis rundt», heter det i den nye rapporten ifølge People.

Spesialutgaven av en Porsche Carrera GT fra 2005 traff først ett tre, deretter en lyktestolpe, før den spant 180 grader og traff et nytt tre. Så den tok fyr i en eksplosjonsartet brann, skal det hete i rapporten.

Store skader

Paul Walker pådro seg en lang rekke brudd i ulykken, blant annet i kjeven, kragebeinet, venstre overarm, ribbeina og bekkenet.

Obduksjonsrapporten konkluderer med at han døde av en kombinasjon av fysiske skader og brannskader - noe som også kom fram i den foreløpige rapporten i starten av desember.

Rodas pådro seg massive hodeskader i det voldsomme kræsjet.

Det ble ikke funnet spor av alkohol eller narkotiske stoffer i kroppene til Walker og Rodas.

FILMHELT: Paul Walker, her i en scene med Vin Diesel (t.h) fra «Fast & Furious 6», ble en favoritt i de actionfylte bilfilmene i «Fast & Furious»-serien. Foto: Stella Pictures
FILMHELT: Paul Walker, her i en scene med Vin Diesel (t.h) fra «Fast & Furious 6», ble en favoritt i de actionfylte bilfilmene i «Fast & Furious»-serien. Foto: Stella Pictures Vis mer

Walker, som etterlot seg datteren Meadow (15), og kameraten var på vei hjem den 30. november etter å ha vært til stede på veldedighetsarrangementet Reach Out Worldwide i forbindelse med katastrofen på Filippinene, da de mistet kontroll over bilen.

Paul Walker ble stedt til hvile i Los Angeles den 14. desember.

LES OGSÅ: Tilbudt sin avdøde brors filmrolle

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer