Laura Prepon:

Avbrøt svangerskapet i fjerde måned

«Orange Is the New Black»-stjernen med avsløringer i ny bok.

AVBRØT: Skuespiller Laura Prepon måtte avbryte svangerskapet sitt i andre trimester. Her avbildet med ektemannen Ben Foster. Foto: NTB scanpix
AVBRØT: Skuespiller Laura Prepon måtte avbryte svangerskapet sitt i andre trimester. Her avbildet med ektemannen Ben Foster. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

I februar kom gladnyheten om at Laura Prepon (40) og Ben Foster (39) hadde blitt foreldre for andre gang. Prepon, som er kjent fra seriene «Orange Is the New Black» og «That '70s Show», delte nyheten med sine følgere på Instagram.

- Velkommen hjem til vår nye bunt av kjærlighet. Overveldet av takknemlighet, skrev skuespilleren, til et bilde av seg og sønnen.

Som nevnt er dette parets andre barn sammen, men slik skulle det egentlig ikke vært. Dette var nemlig Prepons tredje svangerskap siden hun møtte ektemannen i 2016. Det avslører hun i sin nye bok «You and I As Mothers», ifølge People.

Måtte avbryte

Det var høsten 2017 at Prepon og ektemannen Ben Foster, kjent fra «X-Men», ønsket datteren Ella (2) velkommen. Deres første barn kom til verden bare et drøyt år etter at paret møttes, og under et år etter datterens ankomst ga de hverandre sine «ja».

Samme år som bryllupet sto skal 40-åringen nok en gang ha blitt gravid. Denne gangen ble derimot ikke svangerskapet fullført. Ifølge People skriver Prepon i boken sin at de under en ultralyd i uke 16, i andre trimester, fant ut at alt ikke var som det skulle inne i magen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer