- Avbrøt «Skal vi danse»-trening etter krangel

Den svenske Hollywoodfruen fikk besøk av danseparteneren i USA for å øve hjemme. Det gikk ikke etter planen...

SATSER PÅ DANS: Hollywoodfruen Maria Montazami er for tiden en av deltagerene i den svenske versjonen av «Skal vi danse?». Foto: FameFlynet Sweden
SATSER PÅ DANS: Hollywoodfruen Maria Montazami er for tiden en av deltagerene i den svenske versjonen av «Skal vi danse?». Foto: FameFlynet Sweden Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den svenske Hollywood-fruen Maria Montazami (47) er for tiden en av deltagerene i den svenske versjonen av «Skal vi danse?», men deltagelsen har ikke gått knirkefritt.

I april fikk hun kritikk av dansedommeren for å ta en pause fra danse-øvingene i Sverige for å reise hjem til USA.

Nå  har hun også fått problemer med sin dansepartner Kristjan Lootus ifølge Expressen.

Etter å ha reist over til USA for å øve på ukens rumba med Maria på hennes hjemmebane, skal Kristjan tirsdag ha avbrutt oppholdet tidligere enn planlagt.

- Det skar seg mellom dem. Kristjan skal ha ringt hjem til produksjonen og forklart situasjonen. Da fikk han beskjed om å reise hjem, sier en kilde til Expressen.

Produsent «Let's Dance», Malin Knave, bekrefter til den svenske avisen at Kristjan ville komme hjem fra treningen tidligere enn planlagt.

- Jeg vet at han ønsket å komme hjem tidligere. De kommer så vidt jeg vet til å konkurrere sammen på fredag sier hun.

Maria Montazami har ikke nevnt noenting om noen knute på tråden på sin blogg.

«Jeg og Kristjan er hjemme i California og danser Rumba så sålene begynner å bli tynne på danseskoene. Det er kjempegøy å danse, men mye å tenke på,» skriver hun.


LES OGSÅ: Får superlønn i «Skal vi danse»Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer