Avbrøt konsert etter smertedrama

Mötley Crüe-vokalist Vince Neill ble sendt rett til sykehus.

ROCKESTJERNER: Vince Neill og bandkompisene Nikki Sixx, Tommy Lee og Mick Mars har stått bak en rekke hits siden starten på 80-tallet. Foto: Stella Pictures
ROCKESTJERNER: Vince Neill og bandkompisene Nikki Sixx, Tommy Lee og Mick Mars har stått bak en rekke hits siden starten på 80-tallet. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Rockestjernen Vince Neil (52) - kjent som vokalist i heavy metal-bandet Mötley Crüe - måtte avbryte en konsert i Sydney søndag, etter at han fikk store smerter i nyrene.

Ifølge NBCnews.com forlot Neil scenen etter ni sanger og dro rett til sykehus, hvor han ble lagt inn til behandling for nyrestein.

- Han har hatt problemer med nyrestein i noen dager. Han ble behandlet rett etter showet. Det er natt der borte nå, vi vet mer mandag, sa bandets manager Allen Kovac til CNN etter innleggelsen.

Vince Neil har vært vokalist i Mötley Crüe i flere perioder siden 1981, og har sunget på flere av bandets største hits, som «Dr. Feelgood» og «Girls, Girls, Girls»

LES OGSÅ:
Justin Bieber avlyser konsert i Portugal

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer