<strong>STØTTER:</strong> Kona Mille-Marie Trescow (57) har vært en god støtte for ektemannen etter at han ble innlagt på sykehuset. Foto: Jan-Petter Dahl
STØTTER: Kona Mille-Marie Trescow (57) har vært en god støtte for ektemannen etter at han ble innlagt på sykehuset. Foto: Jan-Petter Dahl Vis mer

Avbrøt hyttetur da han ble alvorlig syk

Stein Erik Hagen ble kjørt i ambulanse til sykehuset.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det var mens Stein Erik Hagen (55) var på hytta i Kragerø med familien sist helg at forretningsmannen skjønte at noe var alvorlig galt.

- Jeg fikk gradvis høyere feber. Og etter et kort opphold i Tønsberg ble jeg sendt videre i ambulanse til Diakonhjemmets sykehus i Oslo. Det er ikke avklart nøyaktig hva som feiler meg, sier milliardæren til Se og Hør.

Hagen, som mener at situasjonen er som en bagatell å regne etter terrorangrepene 22. juli, blir nå tatt godt hånd om av personalet på Diakonhjemmet.

- Jeg har en svært alvorlig infeksjon og er absolutt sengeliggende. Men jeg blir tatt meget godt hånd om her på sykehuset, sier Hagen til Se og Hør.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Fra hjertetrøbbel til «Mesternes Mester»  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer