FORLOVET SEG: Brad Womack og Emily Maynard forlovet seg i TV-programmet «Ungkaren», men nå er forholdet over. Foto: All Over Press
FORLOVET SEG: Brad Womack og Emily Maynard forlovet seg i TV-programmet «Ungkaren», men nå er forholdet over. Foto: All Over PressVis mer

Avbrøt forlovelsen med «Ungkaren»

- Hun sa «jeg vil ha livet mitt tilbake».

SEHER.NO:  Få måneder etter at de forlovet seg i den siste sesongen av TV-serien «Ungkaren», er lykken over for Brad Womack og Emily Maynard.

Ifølge nettsiden til bladet OK!, skal Emily ha dumpet forloveden over telefonen denne uken.

Grunnen skal ha vært at hun ikke følte seg klar for å ta med sin fem år gamle datter Ricki og etablere et nytt liv i Brads hjemstat Texas.

- De har slått opp og blitt sammen igjen flere ganger, men denne gangen er det endelig. Hun sa «jeg vil ha livet mitt tilbake», sier en kilde nær paret til bladet OK!.

Som et symbol på at forholdet virkelig er over, skal Maynard ha gitt Womack tilbake diamantringen han fridde med i det siste programmet av «Ungkaren».

- Emily sa til ham «Jeg kan ikke gjøre dette lenger,» sier kilden til OK!.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: «Ungkaren»-Stig utsatt for rykteflom