Avbrøt forlovelsen for annen gang

«House of Cards»-stjernen Robin Wright og kjæresten skjulte bruddet i to måneder.

BRUDD IGJEN: Skuespillerparet Robin Wright og Ben Foster (t.v) skal ha brutt forlovelsen og gått hvert til sitt for annen gang på under ett år. Her er de to sammen på åpningen av «Women in the World»-toppmøtet i New York i april.  Foto: Reuters
BRUDD IGJEN: Skuespillerparet Robin Wright og Ben Foster (t.v) skal ha brutt forlovelsen og gått hvert til sitt for annen gang på under ett år. Her er de to sammen på åpningen av «Women in the World»-toppmøtet i New York i april. Foto: Reuters Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Under Golden Globe-utdelingen i januar overrasket Robin Wright (49) ved å dukke opp sammen med eksforloveden Ben Foster (34).

Få uker senere ble det kjent at paret var forlovet igjen, men nå skal lykken atter en gang ha tatt slutt for de to. Det skriver PerezHilton.com.

Ifølge kjendisbloggeren skal «House of Cards»-stjernen og Foster ha gjort det slutt for et par måneder siden, men det var først i helgen bruddet ble kjent.

LYKKELIGE: «House of Cards»-stjernen Robin Wright (49) ankom årets Golden Globe sammen med Ben Foster (34). Aldersforskjellen skal ha bidratt til bruddet deres i fjor - og nå skal lykken igjen ha tatt slutt.  Foto: Zuma Press
LYKKELIGE: «House of Cards»-stjernen Robin Wright (49) ankom årets Golden Globe sammen med Ben Foster (34). Aldersforskjellen skal ha bidratt til bruddet deres i fjor - og nå skal lykken igjen ha tatt slutt. Foto: Zuma Press Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

Senest i mars var Wright full av lovord om forloveden i et intervju med Vanity Fair:

- Jeg har aldri vært lykkeligere i livet enn jeg er i dag. Det er kanskje ikke så pent for en dame å si, men jeg har aldri ledd mer, lest mer eller hatt flere orgasmer enn jeg har med Ben, fortalte stjernen åpenhjertig dengang.

BERØMTE EKSER: Sean Penn og Robin Wright har spilt i flere filmer sammen. Her er de på Oscar-utdelingen i 2009, noen måneder før paret tok ut skilsmisse.   Foto: AFP
BERØMTE EKSER: Sean Penn og Robin Wright har spilt i flere filmer sammen. Her er de på Oscar-utdelingen i 2009, noen måneder før paret tok ut skilsmisse. Foto: AFP Vis mer

Skilt to ganger

Skuespillerparet møttes på innspillingssettet til krimdramaet «Rampart» (2011), og i januar 2014 forlovet de seg for første gang. I november i fjor var forholdet over, før de altså ble gjenforent på nyåret.

Robin Wright, som er kjent fra filmer som «A Most Wanted Man» (2014) og «Forrest Gump» (1994), var gift med filmstjernen Sean Penn (55) fra 1996 til 2010. De to har datteren Dylan Frances (24) og sønnen Hopper Jack (22) sammen.

- Skilsmisse er forferdelig, og når man har barn er det knusende, sa Wright om bruddet med Penn til Sunday Telegraph i fjor.

49-åringen giftet seg for første gang som 20-åring, etter å ha møtt Dane Witherspoon under innspillingen av såpeoperaen «Santa Barbara» i 1984. Ekteskapet varte fra 1986 til 1988. I 2014 døde Witherspoon, 56 år gammel.

Ben Foster, som er kjent fra filmer som «Lone Survivor» (2013) og «The Mechanic» (2011), har på sin side aldri vært gift.

TV-STJERNE: Robin Wright sammen med «House of Cards»-kollega Kevin Spacey i Beverly Hills i april. Foto: Afp
TV-STJERNE: Robin Wright sammen med «House of Cards»-kollega Kevin Spacey i Beverly Hills i april. Foto: Afp Vis mer

LES OGSÅ: - De er veldig seriøse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer