Avbrøt forhold på grunn av jobben

- Skuespillerkarrieren min tok ikke den retning jeg ønsket, sier «Dag»-stjernen Iben Hjejle.

KJENT FJES: Nordmenn kjenner Iben Hjejle fra en rekke danske TV-serier og filmer. Nå er hun aktuell sammen med Atle Antonsen i den mørke TV 2-komiserien «Dag». Foto: TV 2
KJENT FJES: Nordmenn kjenner Iben Hjejle fra en rekke danske TV-serier og filmer. Nå er hun aktuell sammen med Atle Antonsen i den mørke TV 2-komiserien «Dag». Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Iben Hjejle (41) og Casper Christensen (44) var i ti år et av Danmarks største kjendispar. Det slo ned som en bombe da de to skuespillerne i 2011 gikk hver til sitt, og ingen av dem var særlig snakksalige om bruddet.

Nå letter den «Dag»-aktuelle blondinen på sløret, og forteller at forholdet sto i veien for karrieren.

- Vi ville ikke de samme tingene, og skuespillerkarrieren min tok ikke den retning jeg ønsket, sier Hjejle til magasinet Liv.


Casper ble ikke overrasket over bruddet.
 
-   Iben ville ha ha trygghet og nærhet. Jeg går fra forstanden hvis det ikke skjer noe. Da Iben passerte 40 tok hun livet sitt opp til vurdering, jeg tenkte nok at det kunne ende med brudd, sier han ifølge Billed Bladet.

I flere år var hun Caspers kjæreste både privat og i komiserien «Klovn», en serie ikke helt ulik norske «Helt perfekt».

Etter bruddet fant ettbarnsmoren raskt kjærligheten med elektrikeren Casper Werner Vulpius (39).

Casper Christensen har på sin side blitt sammen med den 18 år yngre Isabel Friis-Mikkelsen (26).

LES OGSÅ: Fant lykken med ny Casper


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer