Kanye West og Irina Shayk:

Avbildet sammen på ferie i Frankrike

- De så utrolig lykkelige ut.

ROMANSERYKTER: Mye kan tyde på at Kanye West og Irina Shayk er Hollywoods nye stjernepar. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/Lionel Hahn/ABACAPRESS.COM/NTB
ROMANSERYKTER: Mye kan tyde på at Kanye West og Irina Shayk er Hollywoods nye stjernepar. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/Lionel Hahn/ABACAPRESS.COM/NTB Vis mer
Publisert

Etter lang tids spekulering på at kjærligheten hadde tatt slutt mellom stjerneparet Kim Kardashian (40) og Kanye West (44), kunne TMZ i februar melde at de to skulle skilles.

Den populære duoen giftet seg i 2013, og sammen har de barna North (7), Saint (5), Chicago (3) og Psalm (2).

Knappe tre måneder etter bruddet begynte ryktene å svirre om at Kanye har begynt å date supermodellen Irina Shayk (35).

I slutten av mai meldte nemlig en rekke tabloidmedier, deriblant Perez Hilton, Daily Mail og DeuxMoi, at de to har truffet hverandre i det skjulte. Ryktene oppsto først på Instagram-kontoen DeuxMoi.

- Kanye West dater Irina Shayk i hemmelighet, altså Bradley Coopers babymamma, uttalte en kilde til kontoen da.

SKILLES: TMZ melder den 19. februar at Kim Kardashian og Kanye West skilles. Dagbladets kjendisreporter Karoline Pedersen kommenterer. Video: Christian Roth Christensen Vis mer

Shayk var nemlig sammen med Hollywood-stjernen Bradley Cooper (46) i fire år, men de brøt med hverandre sommeren 2019. Forholdet resulterte i datteren Lea De Seine Shayk Cooper (4).

Romantisk spasertur

Nå, to uker etter at romanseryktene mellom West og Shayk først oppsto, har de også blitt avbildet på ferie sammen.

Onsdag skriver både People, TMZ, Page Six og E! News at duoen ble observert i Frankrike tirsdag, hvor de feiret rapperens 44-årsdag.

Daily Mail, som publiserer bilder av duoen, skriver følgende:

«Kanye West og Irina Shayk bekrefter de hete ryktene om en ny romanse etter skilsmissen fra Kim Kardashian. På våre eksklusive bilder kan man se Kanye og Irina på en romantisk spasertur i Provence i Frankrike, hvor de bor sammen det på luksuriøse boutiquehotellet Villa La Coste», står det.

Videre skriver Daily Mail at artisten tok bilder av den russiske modellen i de idylliske omgivelsene, og at de virket veldig komfortable i hverandres selskap.

E! News melder om noe av det samme.

- De tok bilder av hverandre og av skulpturer. De så utrolig lykkelige og avslappet ut. Det var kun dem og et par andre venner, forteller et øyevitne til nettstedet.

Også People skriver om den nye flørten mellom de to berømte stjernene.

- De har kjent hverandre profesjonelt i en årrekke. Han begynte å flørte med henne for noen uker siden. Kanye er en overbevisende fyr, deler en kilde og avslører videre at de to bodde sammen i tre dager på Villa La Coste.

- Han hang sammen med henne i New York før de feiret bursdagen hans i Frankrike. Hun virker betatt. Da han inviterte henne til Frankrike sa hun gledelig ja. De dater ikke offisielt, men begge er interesserte i hverandre.

Ifølge en kilde nær Kim Kardashian som Page Six har snakket med, så skal realitystjernen være glad på eksmannens vegne over den nye romansen.

BRYTER SAMMEN: Da Kim Kardashian snakket om Kanye i «Keeping up with the Kardashian» bryter hun sammen. Video: TV 2 Vis mer

Hyllet eksmannen

West og Shayk fikk først kontakt med hverandre for mer enn ett tiår siden. Supermodellen dukket nemlig opp i rapperens musikkvideo til låten «Power» i 2010, der hun spilte en engel.

To år etter, i 2012, gikk hun på catwalken for klesmerket hans Yeezy under moteuken i Paris.

Tirsdag fylte som nevnt Kanye 44 år, og da tok flere av medlemmene i Kardashian-familien til sosiale medier for å hylle bursdagsbarnet.

- Gratulerer med dagen! Elsker deg resten av livet! skrev Kim som tekst til dette bildet:

Også Khloé Kardashian (36) gjorde stas på sin tidligere svoger.

- Gratulerer med dagen til min bror gjennom hele livet!!! Ha en fantastisk bursdag Ye! Sender deg kjærlighet og velsignelser!

Kris Jenner (65) tok seg også tid til å vie Kanye oppmerksomhet på den store dagen. På sin Instagram-story delte hun et bilde av seg selv og eks-svigersønnen hvor de leier hverandre.

- Gratulerer med dagen, Kanye West, skrev hun på bildet.

LES OGSÅ: - Kjærlighet kommer i mange former

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer