- Avbildet mens hun tar heroin

Lindsay Lohan rammet av ny skandale.

FESTLØVE: Lindsay Lohan (t.v.) har i flere år vært en av Hollywoods ivrigste partypiker. Her er hun på fest med søsteren Ali og en ukjent beundrer i 2009.  Nå truer nye festbilder med å ødelegge karrieren hennes. Foto: Stella Pictures
FESTLØVE: Lindsay Lohan (t.v.) har i flere år vært en av Hollywoods ivrigste partypiker. Her er hun på fest med søsteren Ali og en ukjent beundrer i 2009. Nå truer nye festbilder med å ødelegge karrieren hennes. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Filmstjernen Lindsay Lohans karriere er i fritt fall, etter at hun de siste årene har vært mer kjent for sin ville festing og turbulente kjærlighetsliv, enn skuespillerkunst.

Forrige uke havnet hun i fengsel etter å ha brutt prøvevilkårene i forbindelse med en fyllekjøringsdom fra 2007, da hun testet positivt på amfetamin under en narkotest.

Men selv om Lindsay Lohan (24) slapp rakst ut etter å ha betalt 1,7 millioner kroner i kausjon, er ikke problemene over for den skandaleombruste kvinnen.

Søndag trykket nemlig den britiske tabloidavisen News of The World festbilder av Lindsay, hvor hun holder en sprøyte som er typisk for heroinmisbrukere mot armen.

Se bildene her! (ekstern lenke)

På samme fest - som skal ha blitt holdt i 2007, samme år som Lindsay ble dømt for kjøring i ruspåvirket tilstand - blir hun også avbildet sammen med milliardærarvingen Paris Hilton.

Det er ikke kjent om Lohan faktisk satte sprøyten, eller bare poserte for kameraene, men ifølge en kilde nær stjernen, har hun ikke prøvd å holde uvanene sine hemmelige.

- Ingen vet sikkert hvor ofte hun bruker narkotika, eller hva hun tar. Men Lindsay har aldri prøvd å skjule sitt rusmisbruk. Folk er vant til å se henne fra sans og samling, sier kilden til News of The World.

Lindsay selv hevder at hun gjør alt for å komme tilbake til et rusfritt liv. Ifølge nettsiden Radaronline.com har hun bestemt seg for å legge seg inn til behandling på en avvenningsklinikk igjen i påvente av sitt neste rettsmøte 22. oktober.

- Rusmisbruk er en sykdom som dessverre ikke forsvinner over natten. Jeg jobber hardt for å overvinne det. Dette var absolutt et tilbakeslag for meg, men jeg tar ansvar for mine handlinger og jeg er forberedt på å ta konsekvensene, skrev Lindsay Lohan på sin Twitter-side etter at hun feilet sin forrige narkotika-test.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg så henne kjøre på en barnevogn.