Scott Disick:

Avbildet med ekskjæresten

Tv-stjernen observert med nok en modell.

SINGEL: Nye romanserykter svirrer til stadighet rundt Scott Disick. Foto: Scott Roth/Invision/AP/NTB
SINGEL: Nye romanserykter svirrer til stadighet rundt Scott Disick. Foto: Scott Roth/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er knappe to måneder siden det ble kjent at Scott Disick (38) og kjendisdatteren Amelia Gray Hamlin (20) hadde gjort det slutt.

Etter dette har han blitt linket til både den 20 år gamle modellen Elizabeth Grace Lindley og Brooklyn Beckhams (22) ekskjæreste, Hana Cross (24).

I slutten av oktober delte Daily Mail bilder av Disick og Lindley utenfor utestedet Offsunset i West Hollywood.

«Paret var ute med en gruppe venner til langt på morgenkvisten, og øyevitner forteller at de forlot stedet sammen i en privatbil», var blant det Daily Mail skrev.

SÅRET: Scott Disick forteller Kourtney Kardashian at han blir såret når hun er med andre. Video: Bilder fra HayU hos TV 2 Sumo. Vis mer

To uker senere ble han imidlertid observert på en middagsdate med britiske Cross. Også hun er modell og som nevnt Beckhams eks.

På bilder publisert av Daily Mail kunne man se Hana smile fra øre til øre mens hun gikk foran Disick. Realitystjernen på sin side holdt en lav profil iført en svart caps.

Gjenforent etter seks år

Nå har trebarnsfaren dukket opp med nok en skjønnhet. Denne gangen med ekskjæresten Christine Burke (25) som han var sammen med i 2016 etter at forholdet med Kourtney Kardashian (42) tok slutt.

Det melder flere amerikanske nettsteder, deriblant E! News og Page Six.

«The Flip It Like Disick»-stjernen og Burke ble avbildet sammen i Hollywood mandag, ifølge begge nettstedene som også poster et bilde av duoen.

- Scott har begynt å date igjen og han koser seg med det, forteller en kilde til E! News.

Det skal derimot ikke være den letteste oppgaven å få 38-åringen på kroken. Han skal nemlig slite med å innse at det er helt over mellom ham og Kardashian, som han har barna Mason (11), Penelope (9) og Reign (6) med.

- Det er vanskelig å date Scott for han kommer aldri til å komme helt over Kourtney. Dette er alltid et problem i hans nye forhold, forklarer kilden videre.

BRÅKMAKER: Scott Disick åpner om om fortiden sin til sin tidligere kjæreste, Kourtney Kardashian, i serien «Flip It Like Disick». Video: E! Vis mer

Nylig ble det kjent at Kourtney og Travis Baker (45) har forlovet seg. En nyhet Disick skal ha tatt tungt, og som skal være grunnen til at han har trukket seg tilbake litt fra svigerfamilien.

- Han kommer alltid til å være endel av dem, men det er hardt for ham å være i nærheten av Kourtney og Travis, sier kilden ifølge nettstedet.

LES OGSÅ: - Det gjør meg rasende

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer