<strong>FIKK KRITIKK:</strong> Gaute og Silje Hvarnes reiser i Villdyrlegen verden rundt og hjelper ville dyr. Programmet har mottatt kritikk av sinte seere. Foto: TV 2
FIKK KRITIKK: Gaute og Silje Hvarnes reiser i Villdyrlegen verden rundt og hjelper ville dyr. Programmet har mottatt kritikk av sinte seere. Foto: TV 2 Vis mer

- Av og til skjer det noe dritt

TV 2s Gaute Grøtta Grav svarer på kritikken.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Gaute Grøtta Grav og forloveden Silje Hvarnes er for tiden aktuelle i serien «Villdyrlegen», der de reiser rundt i verden og hjelper forskjellige ville dyr.

I etterkant av den første episoden møtte programmet sterk kritikk av flere seere, blant annet etter at en giraff døde etter å ha blitt skutt med en bedøvelsespil. «Provoserende», «smakløst» og «groteskt» var blant ordene som gikk igjen.

Da Seher.no møtte Grøtta Grav under TV 2s vårlansering torsdag kveld, svarte han på TV-kritikken.

- Det er fint at folk viser engasjement når det kommer til dyr. Vi ville ikke lage et sminket bilde av hvordan det hele foregår, og av og til skjer det noe dritt. At dyr dør er alltid trist, men vi det noe som skjer. Og vi hjalp jo et stort antall dyr, sier han til Seher.no.

TV-bildene viste at Hvarnes, som er utdannet veterinær, tok det svært tungt da giraffen døde. Gaute forteller at hun har sterke følelser når det kommer til dyr.

- Silje reagerte på den hendelsen. Hun er et emosjonellt menneske, og er jo ikke akkurat et steinansikt. Hun vil jo alltid bare det beste for dyrene, og er jo på en måte «Doktor Dyregod».

Til våren er Gaute for 7. gang aktuell som programleder for «Farmen» på TV 2. Dette er totalt den 10. gangen programmet sendes, og Grøtta Grav lover den aller beste runden med «Farmen» noen gang.

- Dette blir skikkelig bra. Det er en kjempefin gjeng som blir glad i hverandre, men som hater sabotasje. Så er gården et skikkelig idyllisk sted. Vi kaller det«Edens Hage». Jeg tror man blir frelst av å være der, sier han til Seher.no.

Deltagerne i programmet må gjennom tøffe oppgaver og knytter sterke bånd, men det blir også dramatikk.

- Det blir dramatisk og munnhuggeri, men det blir det jo når man lever sånn oppå hverandre. Vi som har jobbet med dette programmet, vet at dette er den beste sesongen av «Farmen».
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Nå er de blitt foreldre

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer