- Av og til hater jeg puppene mine

Supermodellen Kelly Brook har et stort problem med kroppen som har gjort henne rik og berømt. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den britiske modellen Kelly Brook har flere ganger blitt kåret til en av verdens mest sexy kvinner.

Spesielt har hun blitt for sine bryster i størrelse 75 G, noe som har ført til en rekke fotoserier i blant annet Playboy og som side 3-pike i The Sun.

Men til avisen Daily Mail, sier Kelly, som nå forsøker seg som skuespiller, at hun selv ofte er ukomfortabel med puppene.

De gjør det nemlig svært vanskelig å finne klær.

- Av og til hater jeg puppene mine. Jeg liker dem jo, men når jeg ser en kjole og ikke kan bruke den, fordi de er for store, da liker jeg dem ikke, sa hun til avisa under London Fashion Week denne måneden.

Heller ikke rumpa er sånn som Kelly helst vil ha den.

- Det er noen dager som jeg liker den og noen dager som jeg ikke liker den, sier hun til Daily Mail.

Men selv om Kelly, som er forlovet med den tidligere rugbystjernen Thom Evans, ikke er hundre prosent fornøyd med kroppen sin, hindret ikke det en franskmann i å tilby henne 7,5 millioner kroner for å tilbringe en natt i sengen med ham.


- Det er så mange folk der som gjør sånne ting. Små PR-stunt eller innslag til TV-programmer. Jeg så ham blant menneskene og han hadde med seg et kamerateam, så jeg tror kanskje det var en spøk. Det var ikke noe jeg var med på, i hvert fall. Men ja, jeg ble smigret, sa Brook til The Sun etter episoden.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ:  Bader i lykke på italiensk ferieøy

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer