Autentisk Thailand

Redd for å møte naboen på neste Thailand-tur? Frykt ikke lenger, her kommer alternativet.

NATURPERLE: Båten, reisefølget og den uberørte naturen. Det er hva du får oppleve mange steder på "autentisk" rundreise i Thailand. Foto: Lilleput Reiser
NATURPERLE: Båten, reisefølget og den uberørte naturen. Det er hva du får oppleve mange steder på "autentisk" rundreise i Thailand. Foto: Lilleput Reiser Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den knøttlille reiseoperatøren Lilleput Reiser bærer sitt navn med rette, kjent for et lite, men kresent utvalg greske reisemål. Men selskapets eventyrlystne leder Frode Schiøtz pusler iblant med andre ting, og nå har han skreddersydd en eksklusiv liten rundtur i deler av Thailand som ikke er rammet av masseturismen.


Starten på den 16 dager lange rundreisen finner sted i Nord-Thailand, i "det gylne triangelet", mot grensen til Myanmar og Laos. Derfra bærer det sydover, og deler av reisen vil foregå på longtailbåter og bambusflåter, i eksotiske og spennende omgivelser.


LES MER: Gode råd i Thailand

Lilleput Reiser lover deltakerne at de skal få oppleve "det ekte Thailand med besøk i landsbyer der tiden har stått stille". Men slapp av, det er grenser for hvor primitivt dette skal være. Det blir også god anledning til å oppleve "klisjé-Thailand", med paradisiske øyer, kritthvite sandstrender og asurblått hav. Forskjellen er mer den at det ikke er så mange turister der som på de mer utbygde øyene.


Det arrangeres bare fire slike turer den kommende sesongen, og den første utreisen er 28. november. Vær også klar over at det er et begrenset antall plasser. I utgangspunktet er det tenkt at hver gruppe skal bestå av 12 betalende personer i tillegg til guidene.


STATSKUPPET: Ingen grunn til uro


Lilleput Reiser utelukker likevel ikke at det kan bli flere grupper enn de fire planlagte. Er det for eksempel vennegrupper på fire personer eller flere som kan tenke seg andre avreisetidspunkt enn de planlagte, vil selskapet se på muligheten for å få til det. Om pågangen blir større enn antatt er det heller ikke utenkelig at selskapet vil forsøke å arrangere flere turer.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer