«Skal vi danse»:

Aune Sand ute av «Skal vi danse»

Andre deltaker måtte forlate konkurransen.

UTE AV KONKURRANSEN: Aune Sand og Ewa Trela er ute av «Skal vi danse». Foto: TV 2
UTE AV KONKURRANSEN: Aune Sand og Ewa Trela er ute av «Skal vi danse». Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

NYDALEN (Se og Hør): Etter en intens «Skal vi danse»-sending fra Nydalen lørdag kveld, måtte årets andre dansepar forlate det populære programmet. Det var Aune Sand og Ewa Trela som fikk færrest stemmer denne gang, og dermed har vist sin siste opptreden på parketten.

Aune og Ewa fikk bare 19 poeng denne gangen, og det ble derfor tidlig klart at sjansene minsket for dem.

- Det har vært en fantastisk reise, og et eventyr å føle så mye kjærlighet som er i det rommet og det landet her, sa Aune.

RØK UT: Det var Aune Sand og dansepartneren Ewa Trela som lørdag måtte forlate konkurransen. Reporter: Henriette Eilertsen Video: Vilde Holta Røssland Vis mer

Overfor Se og Hør hadde han følgende å si etterpå:

- Jeg har truffet et fantastisk menneske og lært noe om livet. Det er at kroppen er et nydelig instrument som vi må ta med oss inn i fremtiden. Nå skal vi drikke champagne, sa Aune og gikk sin vei.

Innholdsrik sending

Det skjedde flere nevneverdige ting i kveldens sending av «Skal vi danse». Det aller største angikk hovedsakelig Frank Løke og partneren Tone Jacobsen, som bare fikk elleve poeng. Få av dem var for dansen, men flere av dommerne sa at de slang på noen ekstra poeng for showet han lagde.

Uten at partneren visste noe, kledde nemlig den tidligere håndballproffen plutselig av seg og sto igjen i en Borat-badedrakt på dansegulvet.

Dommer Merete Lingjærde vitset med at han hadde fått en tier av henne om dette var en konkurranse i kropp, men for dansen fikk han en ener. Programleder Anders Hoff spurte om det var den første i programmets historie som ble utgitt.

- Jeg måtte kaste klærne, det var bygd opp til det. Jeg kunne ikke bare være helt boyband i hjertedress og levere en halvdårlig dans, jeg måtte levere underholdning, sa Frank til Se og Hør, og fortsatte:

- Neste gang har vi noe enda morsommere på lager som jeg håper vi får gjøre. Jeg håper folk koste seg og smilte hjemme i stua, sa han.

SKVÆRER OPP: Da Frank Løke tidligere denne uken hang ut «Skal vi danse»-dommerne i sosiale medier, reagerte dommer Tore Petterson. Nå snakker de ut. Reporter: Henriette Eilertsen Video: Vilde Holta Røssland Vis mer

- Du tenker ikke på at dette er et familieprogram, da?

- Det er ikke Action Frank å danse i hjertedress. Folk viser sex på tv nå til dags, og jeg ser derfor ikke noe farlig i at jeg danser i Borat-drakt, lo han.

En annen nevneverdig hendelse angikk Amalie Snøløs, som tok til tårene da hun fikk tilbakemeldingen fra dommerne. Hun og dansepartneren hadde kledd seg ut som karakterer fra «Game of Thrones», og likheten var ifølge flere slående.

TOK TIL TÅRENE: Amalie tok til tårene etter lørdagens dans med Jørgen. Foto: TV 2
TOK TIL TÅRENE: Amalie tok til tårene etter lørdagens dans med Jørgen. Foto: TV 2 Vis mer

Røk forrige gang

Forrige lørdag var det Marianne Krogness som måtte forlate dansen. Hun ble første deltaker ut av årets sesong.

- Det føles helt greit, altså. Det har vært utrolig hyggelig og morsomt, men samtidig krevende og altoppslukende. Jeg har vært i en boble i halvannen uke nå, og det er i grunn nok, sa Krogness til Dagbladet like etter tv-exiten.

66-åringen ga dansepartneren æren for at hun i det hele tatt har vært å se på tv-parketten.

- Bjørn har vært helt enestående, han har fått meg til å gjøre umulige ting. Vi falt ut, men vi har gjort utrolig mye rart og morsomt. Nå unner jeg Bjørn en annen dansepartner, sa hun.

UTE AV KONKURRANSEN: Marianne Krogness ble første deltaker ut av «Skal vi danse». Reporter: Henriette Eilertsen Video: Helén Skogstad Vis mer

LES OGSÅ: Røper historien bak første møtet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer