<strong>FRAM OG TILBAKE:</strong> Aune Sand (52) røk først ut av «Skal vi danse», så fikk han komme tilbake. Nå velger han å trekke seg. Her med dansepartneren Ewa Trela. Foto: TV 2
FRAM OG TILBAKE: Aune Sand (52) røk først ut av «Skal vi danse», så fikk han komme tilbake. Nå velger han å trekke seg. Her med dansepartneren Ewa Trela. Foto: TV 2 Vis mer

Aune Sand trekker seg fra «Skal vi danse»

Vil gi plassen til utslåtte Amalie Snøløs.

Publisert
Sist oppdatert

Først røk Aune Sand (52) ut av «Skal vi danse» på ordinært vis. Så fikk han komme tilbake etter at Frank Løke (38) ble kastet ut av programmet.

Mandag morgen kunngjør kunstneren at han nok en gang har lagt danseskoene på hylla. Det skriver TV 2.

Sand ønsker å fristille plassen sin i danseprogrammet slik at utslåtte Amalie Snøløs (22), som måtte forlate konkurransen i helgen, kan få returnere til tv-parketten.

Vil la de unge slippe til

Allerede under lørdagens sending, da Snøløs sto i fare for å ryke ut, ga Sand uttrykk for at han synes det var et ufortjent utfall.

Selv var 22-åringen svært opprørt og lei seg da tv-exiten var et faktum, og stormet ut av studio uten å snakke med pressen.

I et langt innlegg på Instagram skriver Sand blant annet:

«En dag er det en av mine jenter som står å gråter ute på dansegulvet, vi som sitter i toppen av gamle eiketrær og har hørt vinden fremkalle de vakreste minner fra eikenøtter som rasler, vi skal gi dere som er unge friheten til å danse på åpne sletter.»

Se dette innlegget på Instagram

Kraftfull som en antilope som danser i vinden, sart som et snøfnugg, snill som morfar. Kjære Amalie, du er en blomstereng fra de gjenglemte vidder, du er bærer av de evige verdier, troskap, tillit, oppofrelse, du gleder deg over å se lykken i andres øyne, alltid si sannheten, løfte opp de som er for svake til å løfte seg selv. Amalie, jeg fristiller min plass i Skal Vi Danse så du får muligheten til å bli invitert av TV 2 tilbake inn i dansen. En dag er det en av mine jenter som står å gråter ute på dansegulvet, vi som sitter i toppen av gamle eiketrær og har hørt vinden fremkalle de vakreste minner fra eikenøtter som rasler, vi skal gi dere som er unge friheten til å danse på åpne sletter. Sist fredag ettermiddag var vi fire dansepar som danset for hverandre, dere klappet og jublet så nydelig for dansen til Ewa og meg, det er et minne jeg tar med meg inn i evigheten. Og så Kjære kjære vidunderlige Ewa, jeg har sett deg danse som en stille løvinne som samler blomsterblader med grønne safir øyne, du er fantastisk, jeg vill takke deg så lenge jeg lever for at du viste meg dansen. Til alle dere dansere og drømme dansere, tusen takk for alle vennlige blikk, oppmuntrende ord, varme hender på mine skuldre, det har vært en ære å være i dansen med dere. Tv2, dere har invitert meg inn i eventyrene, først Farmen kjendis og nå Skal Vi Danse, tusen takk for tilliten. Mormor, nå reiser jeg videre, jeg holder det jeg lovet, som du hvisket meg i øret en sommernatt , den største lykke er å se lykken i andres øyne. @amaliesnolos @ewa.trela.dance @skalvidansetv2 #skalvidanse

Et innlegg delt av Aune Sand (@aunegardsand)

Dersom en deltaker velger å forlate eller trekke seg fra «Skal vi danse», skal den deltakeren som sist røk ut, få mulighet til å nettopp komme tilbake.

Ifølge TV 2 har Snøløs allerede takket ja til Aunes generøse tilbud.

Fram og tilbake

- Vi gleder oss veldig til å se henne på parketten igjen neste lørdag. Vi takker Aune for alle de fine øyeblikkene han har gitt oss i «Skal vi danse», og ønsker han lykke til videre, sier programredaktør Jarle Nakken til kanalen.

Saken fortsetter under:

RØRT: Herman Tømmeraas ble rørt til tårer da han så kjæresten Amalie Snøløs på parketten under første episode av "Skal vi danse". Video: Helén Skogstad. Reporter: Julie Solberg Vis mer

Aune Sand var altså i utgangspunktet ute av «Skal vi danse» i midten av september, men fikk komme tilbake etter at Frank Løke ble tvunget til å forlate programmet grunnet sitt omstridte nakenstunt.

I innlegget på Instagram benytter Sand anledningen til å takke for opplevelsen og rose dansepartneren Ewa Trela.

«Kjære, kjære vidunderlige Ewa, jeg har sett deg danse som en stille løvinne som samler blomsterblader med grønne safir øyne, du er fantastisk, jeg vill takke deg så lenge jeg lever for at du viste meg dansen. Til alle dere dansere og drømme dansere, tusen takk for alle vennlige blikk, oppmuntrende ord, varme hender på mine skuldre, det har vært en ære å være i dansen med dere», skriver han, før han avslutningsvis konkluderer med at:

«Den største lykke er å se lykken i andres øyne».

LES OGSÅ: Slipper låt om skandalen

SKAL VI DANSE: Deltakerne til Skal vi danse har blitt lansert, kunstneren Aune Sand er blant kjendisene som skal være med i årets sesong av suksess-serien «Skal vi danse». Han avslørte både det ene og da TV2 lanserte deltakerne. Video: Emilie Rydning / Dagbladet Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer