Aune Sand ble hyllet av sønnen

- Jeg er glad jeg ikke er like vill som pappa.

FAR OG SØNN: Aune Sand og sønnen Andrèy bor begge til daglig i New York, men nylig koste de seg sammen på ferie i Norge. Foto: Frode Thingstad
FAR OG SØNN: Aune Sand og sønnen Andrèy bor begge til daglig i New York, men nylig koste de seg sammen på ferie i Norge. Foto: Frode Thingstad Vis mer

SEOGHØR.NO: I august inviterte Aune Sand (49) til fest for å feire debuten av sin erotiske roman «Jordbærmus».

Kunstneren inviterte den gang alle de 3000 menneskene som hadde kjøpt boken hans til en hyggelig kveld på Kongsvinger festning med champagne og rompedaskkonkurranse.

Nærmere 1000 stivpynta gjester dukket opp, og både Aune og samboeren Marianne Aulie (43) koste seg stort på champagne-gildet.

Nylig var Aunes sønn Andrèy Sand (27), som til daglig bor i New York, på Norgesferie med faren, og da ble han stolt vitne til hans suksess.

Da kunstneren skulle ha høytlesning fra boken «Jordbærmus» under UKA på Studentersamfundet i Trondhjem, tok han nemlig med seg sønnen.

– Pappa slutter aldri å overraske meg. Han sprer så utrolig mye glede til alle han har rundt seg. Og for en respons han fikk fra salen! strålte Andrèy til Se og Hør, mens han skålte i champagne med pappa Aune.

Saken fortsetter under bildet.

FARGERIK DUO: Kunstnerparet Aune Sand og Marianne Aulie var i strålende humør da de inviterte til fest for å feire debuten Aunes erotiske roman i august. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør
FARGERIK DUO: Kunstnerparet Aune Sand og Marianne Aulie var i strålende humør da de inviterte til fest for å feire debuten Aunes erotiske roman i august. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør Vis mer

Skriver dikt og filmmanus

Aune har sønnen Andrèy Sand fra et forhold til den ukrainske modellen Tatjana Lissovskaja, og far og sønn står hverandre svært nær.

- Pappa er ikke bare pappa for meg. Han er som en god bror, bestevenn og far. Men jeg er glad jeg ikke er like vill som ham, fortalte Andrèy til Se og Hør.

– Pappa har et stort hjerte. Han lærte meg tidlig at jeg skulle følge drømmene mine. Jeg er glad i å skrive dikt, og jeg skriver også filmmanus.

Kunstneren selv, som også bor i New York med sin kjære Marianne og deres felles datter Lillemor, sparte heller ikke på godordene da han snakket om sin førstefødte.

– Jeg er så utrolig glad og takknemlig for at jeg fikk oppleve denne flotte stunden sammen med min store kjærlighet og sønn, Andrèy.

- Det har vært en meget lang vei for meg å gå for å oppfylle min drøm om å bli kunstner, og det er nok ikke alle som mener jeg har blitt det. Egentlig er jeg jo en champagnedrikkende hurragutt, men i kveld føler jeg meg som en president! utbrøt han etter showet.

LES OGSÅ: - Vi gleder oss til å gifte oss