Aune filmer Aulie mens hun ammer datteren

Kunstnerparet har ingen planer om å la sin tre år gamle datter slutte å få pupp. Se video!

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Kunstneren Marianne Aulie (43) sier i nyeste nummer av Se og Hør Extra at hun fortsatt ammer sin tre år gamle datter Aella Malove Bluebell Marie Ingeborg Hjørdis - til daglig kalt Lillemor.

– Hun må selv få bestemme når hun ikke vil ha pupp mer, sier Marianne til bladet.

Uttalelsen har vakt oppsikt, men Marianne og hennes samboer Aune Sand (48) er ikke i tvil om at de vil holde fast på valget de har gjort for sin søte datter.

I en pause på en kunstutstilling ved Kongsvinger festning, har Aune - som er kjent for blant annet å ha laget kultfilmen «Dis» - filmet Marianne mens hun ammer datteren.

Se videoen øverst i artikkelen!

LES MER: I nyeste nummer av Se og Hør Extra kan du lese mer om Marianne Aulie og Aune Sand, og se flere bilder av paret og deres datter.  Foto: Se og Hør
LES MER: I nyeste nummer av Se og Hør Extra kan du lese mer om Marianne Aulie og Aune Sand, og se flere bilder av paret og deres datter. Foto: Se og Hør Vis mer

- Den dagen det ikke er naturlig lenger, så stopper det av seg selv, sier Marianne til Se og Hør Extra.

Aulie sier også at hun pleier å dra sin store, løse T-skjorte over hele barnet sitt, hvis hun skal amme ute i offentligheten i New York.

I nyeste nummer av Se og Hør kan du lese mer om Marianne og se flere bilder av henne og hennes familie.

- Veldig naturlig ting for meg

Aulie og Sand sier de er klar over at deres syn kan skape debatt.

Den populære bloggeren og tidligere «Skal vi danse?»-deltageren Caroline Berg Eriksen har tidligere sagt til Seoghør.no at hun ikke har hatt noe i mot å amme sin datter Nalia offentlig.

- Dette er blitt en veldig naturlig ting for meg. Jeg setter meg ikke midt i et lokale og ammer, men finner en rolig plass hvor vi kan sitte i fred, helst litt skjermet.

SMÅBARNSFORELDRE: Aune Sand og Marianne Aulie nyter livet i New York med sin familie.  Foto: Pontus Höök
SMÅBARNSFORELDRE: Aune Sand og Marianne Aulie nyter livet i New York med sin familie. Foto: Pontus Höök Vis mer

- Det skal jo være en fin stund, og et barn trenger også matro.

- Må jeg amme et sted hvor det er litt mennesker, så går det helt greit også - det er overraskende hvor fort man blir vant til akkurat denne situasjonen, sa hun til Seoghør.no i 2014, da datteren var ni måneder gammel.

Populære bilder

Amming har også blitt et populært tema blant flere internasjonale kjendiskvinner, som har delt bilder av seg selv mens de gir sine babyer mat på sosiale medier.

En av dem er supermodellen Miranda Kerr (31), som ble mamma til lille Flynn Bloom i januar 2011. Kort tid etter fødselen la hennes daværende ektemann Orlando Bloom (37) ut et bilde av den nybakte moren som ammet sin lille sønn.

DELTE AMMEBILDE: Supermodellen Miranda Kerr delte dette bilde av seg selv ammende på sønnen Flynn etter at han kom til verden.  Foto: Twitter
DELTE AMMEBILDE: Supermodellen Miranda Kerr delte dette bilde av seg selv ammende på sønnen Flynn etter at han kom til verden. Foto: Twitter Vis mer

Hun har siden også delt et bilde på sosiale medier, hvor hun ammer Flynn i sminkestolen på jobb.

LES OGSÅ: Kjendismødrene elsker å dele ammebilder

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer