Aune er pappaen til Marianne Aulies kommende baby

Den norske kunsneren avslører endelig hvem som er far til barnet.

GRAVID: Marianne Aulie la i oktober ut dette bildet og twitret «baby». Dermed var mediesirkuset rundt den norske kunstneren igang igjen. Foto: Twitter
GRAVID: Marianne Aulie la i oktober ut dette bildet og twitret «baby». Dermed var mediesirkuset rundt den norske kunstneren igang igjen. Foto: Twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I oktober overrasket Marianne Aulie (40) de fleste da hun twitret «baby» og la ut et bilde av seg selv med struttende mage. Dagen etter skrev hun «forelsket», og la samtidig ut en video av seg selv i malerklær på taket av sitt alelier i New York. Der så man tydelig at hun er gravid.

Hvem som er far til barnet har det norske kunstneren imidlertid ikke ønsket å avsløre. Fram til nå.

Barnets biologiske far er nemlig ingen ringere enn Aune Sand, skriver VG.

- Det var en prosess... Det var altså noen sånne maikvelder i Norge... Ja, vi var jo kjærester da vi var unge, Marianne var 19 og jeg noe eldre. Og så vet man jo aldri hvordan livet er. Så har vi da nå funnet tilbake. Litt som Peer Gynt, du kommer tilbake til ungdomskjæresten din, sier Aune Sand til avisen - på spørsmål om hvordan Marianne ble gravid.

Tidligere har Aulie sagt at hun ofte føler at barnet gir beskjeder til henne fra magen. Det mener hun fortsatt.

- I går sa den at den er veldig glad i mammaen, og pappaen, sin, hevder 40-åringen, som fortsatt ikke vet om det blir en gutt eller en jente.

- Jeg vet ikke. Vi vet ikke. Men noen dager kjennes det ut som om det er en jente, andre ganger er det en gutt, sier Marianne Aulie til VG.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Barnet snakker til meg fra magen  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer