KUNST: Dette er et utsnitt av videoen hentet fra Marianne Aulies hjemmeside.  Foto: www.marianneaulie.com
KUNST: Dette er et utsnitt av videoen hentet fra Marianne Aulies hjemmeside. Foto: www.marianneaulie.comVis mer

Aulie tar en Britney

Er Marianne Aulie inspirert av trio truseløs?

SEHER.NO: Marianne Aulie (35) er for tiden Norges mest omtalte kunstner, men oppmerksomheten skyldes i liten grad maleriene hennes. 


Næringslivsavisen NA24 kunne tidligere i år melde at salget av klovnemaleriene har gått kraftig ned i forhold til fjoråret. Det er ikke usannsynlig at det er den massive medieomtalen i forbindelse med voldtektsanklager og kroppslig ekshibisjonisme som har skylden.


Hollywoodkjendisene har flust med triks for å få fart på dalende karrierer. Både Britney Spears og Paris Hilton har mer enn én gang "glemt"  trusa når de har vært på byen sammen i New York.


For Aulie, som har galleri blant annet i NYC, er ikke lettkledt sprading ukjent. 


Er det Hollywoods trio truseløs som er forbildet, mon tro?


På Mariannes hjemmeside www.marianneaulie.com, ligger nå videoklippet "Love me" der det er tydelig at kunstneren har glemt undertøyet.


I den flere minutter lange videosnutten poserer hun foran et klovnemaleri med en malepensel i hånden. Men det er rumpa hennes, ikke kunsten, som står i fokus.


Se videoen av Marianne Aulie som maler en klovn HER (ekstern lenke).


Aulies rumpe skytes struttende ut mot kameraet i videoklippet. De mørke buksene hun har på seg er særdeles strategisk revet opp over baken, slik at Mariannes melkehvite rumpe lyser frem mot seerne. Ingen truse er å se!


Dette må da kvalifisere til en plass blant trio truseløs...


Aulies rumpe har etterhvert blitt et mer hverdagslig syn i mediene enn reklamen for den smertelindrende kremen Zon ("Hvis du vet hvor du har vondt, hvorfor behandle hele kroppen?") For mange er Aulies rumpe også mer irriterende enn ovennevne reklame.


Tidligere denne uken ble det kjent at Aulie skal stille opp i herrebladet FHM uten en tråd på kroppen. De særdeles lettkledte bildene florerer nå på internett.


Det har ikke lykkes Seher.no å komme i kontakt med Marianne Aulie for å få en kommentar.


LES OGSÅ, OG SE BILDENE: Aulie stilter kliss naken.