NAKEN: Aulie har tidligere tatt bikini-bilder med Se og Hør, og "badebukse"-bilder med "God kveld Norge", nå stiller hun splitter naken for FHM. (Faksimile gjengitt med tillatelse fra FHM) Foto: Faksimile fra FHM
NAKEN: Aulie har tidligere tatt bikini-bilder med Se og Hør, og "badebukse"-bilder med "God kveld Norge", nå stiller hun splitter naken for FHM. (Faksimile gjengitt med tillatelse fra FHM) Foto: Faksimile fra FHMVis mer

Aulie stiller kliss naken

Skandalekunstner Marianne Aulie kler av seg alle klærne for FHM...

SEHER.NO: Skandalekunstneren og tidligere "Sangstjerne"-deltager Marianna Aulie (35) sjokkerer igjen...


Fra før av har den omdiskuterte kunstneren blant annet stilt opp på lettkledde bikini-bilder for Se og Hør, sexy badebukse-bilder - og kroppsmalingsinnslag - for "God Kveld Norge", i tillegg til en serie svært vågale kunstannonser i Aftenposten.

Denne gangen har hun stilt opp splitter naken i forbindelse med et intervju i herrebladet FHM som kommer i salg på fredag.


- Dette er en del av mitt kunstprosjekt, sier hun til VG.


I intervjuet innrømmer Aulie blant annet at hun er singel, ikke synes noe om Axel Hennie, absolutt ikke angrer på voldtekstanklagene og kunne vurdert å bli lesbisk...


- Folk har nok en litt negativ oppfatning, i alle fall etter det som skjedde med "Sangstjerner". Det er mange som tror jeg er veldig "far out", sier hun til FHM om da hun plutselig ikke dukket opp til programmet.


På spørsmål om hun angrer på de svært omtalte voldstektsanklagene hun rettet mot to norske kjendiser på P3 tidligere i år, svarer hun avkreftende.


- Jeg angrer ikke i det hele tatt. Idet jeg gikk ut av radiostudioet tenkte jeg litt "oi", men det var mer som en reaksjon på at jeg faktisk hadde sagt det. Angre på det har jeg aldri vært i nærheten av å gjøre. Historien er jo sann, og det vet begge de to involverte veldig godt, sier hun til herrebladet.


Aulie innrømmer også ovenfor bladet at hun kunne vurdert å bli lesbisk.


- Jeg kunne kanskje blitt det. Når man ser en dame som Helena Christensen gjør man seg visse tanker. Dog - jeg er nok for konservativ på det området til at jeg kommer til å gå for jentene, sier hun til FHM.


LES MER OG SE FLERE BILDER AV AULIE HER (Ekstern link)


LES OGSÅ: - Boikott etter sur annonse