BLIR TRUET: Marianne Aulie har mottatt så mye sjikane at hun ikke føler seg trygg på premierer og fester. Her fra Norsk Derby på Øvrevoll i helgen.  Foto: Stella Pictures
BLIR TRUET: Marianne Aulie har mottatt så mye sjikane at hun ikke føler seg trygg på premierer og fester. Her fra Norsk Derby på Øvrevoll i helgen. Foto: Stella PicturesVis mer

Aulie fotfølges av livvakter

- Ble dratt inn på jentetoalettet av en fremmed mann.

SEHER.NO: Kunstneren Marianne Aulie (36) har de siste to årene blitt utsatt for drapstrusler, sjikanering og fysiske angrep fra vilt fremmede mennesker, skriver Se og Hør.

For over to år siden ble hun og kunstnerkollega Aune Sand (42) anprepet av fem menn på åpen gate i Oslo. Siden har både trusler og sjikanering tiltatt i styrke, og kunstneren frykter i dag for sin egen sikkerhet og har alltid med seg livvakt når hun deltar på premierer og fester i hovedstaden.

- Det er vanvittig mye alkohol og kokain i omløp på flere av disse arrangementene, og folks reaksjonsmønster forandres totalt. De blir uberegnelige - og mange blir rett og slett voldelige, sier Marianne til Se og Hør.

Til bladet forteller hun blant annet om en episode på et av byens in-steder som hun regner som den hittill verste.

- Da ble jeg dratt inn på jentetoalettet av en fremmed mann. Han tvang meg inn i en bås, og tok kvelertak på meg. Han var helt vill i blikket, og var tydelig ruset på narkotika. Jeg strittet imot og ble heldigvis reddet av livvakten min, forteller Marianne.

I tillegg til å benytte seg av livvakt, har Marianne begynt å trene selvforsvar med spesielt fokus på kickboksing.

- Jeg er av natur en sterk og selvstendig kvinne som ønsker å kunne forsvare meg selv, sier den kontroversielle kunstneren.

Har du et kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: Stjal showet under Norsk Derby