Aulie forsøkt voldtatt

Det som skulle bli et morsomt nachspiel endte opp som Mariannes verste mareritt.

ADVARER UNGE JENTER: Marianne Aulie håper hennes historie kan hjelpe dagens unge jenter til å forstå alvoret. Foto: Espen Solli, Se og Hør
ADVARER UNGE JENTER: Marianne Aulie håper hennes historie kan hjelpe dagens unge jenter til å forstå alvoret. Foto: Espen Solli, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skremmende!


SEHER.NO: - Jeg husker at jeg fikk øye på de to mannlige kjendisene blant festdeltagerne, sier Marianne Aulie (35) til Se og Hør.


Kunstneren - som også har blitt drapstruet - tenker tilbake på den natten i 1993 da hun ble dopet ned og forsøkt voldtatt av to norske mannlige kjendiser på fest.


Hun forteller bladet om at hun fikk servert et glass vin av de to kjendisene som var superstjerner på den tiden voldtektsforsøket fant sted.


- Et glass vin før jeg gikk hjem, kunne jo ikke skade, tenkte jeg. Men etter at jeg hadde drukket hvitvinsglasset, husker jeg ingenting. Det ble helt svart og tåkete. Jeg skjønte rett og slett ikke at jeg hadde blitt dopet ned, fortsetter hun.


Selv om Aulie klarte å komme seg unna i siste liten, sitter detaljene fortsatt spikret i hukommelsen.


Hun er ikke den eneste kjente norske kvinnen som har vært utsatt for voldtektsforsøk.


Les mer om den dramatiske episoden i Se og Hør Weekend.


LES OGSÅ: Bobby Brown arrestert på datterens skole!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer