Auksjonerer bort kjendiser

Nå har du muligheten til å by på en drømmedag med ditt idol!

I GAMBIA: Her er Kari i Gambia med GIFTS. Nå kan du støtte organisasjonen og samtidig vinne en drømmedag med en kjendis.
I GAMBIA: Her er Kari i Gambia med GIFTS. Nå kan du støtte organisasjonen og samtidig vinne en drømmedag med en kjendis. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: For snart ti år siden bestemte trimguru Kari Jaquesson (50) seg for å engasjere seg for barn i Gambia.

44 prosent av befolkningen i landet er under 15 år og det eksisterer svært få organiserte tilbud. Kari og GIFTS har etablert flere fotballskoler for jenter og gutter mellom 6 og 18 år.

- Målet er å gi flest mulig barn og unge et organisert tilbud der de kan utvikle sine «life skills» gjennom idrettens språk og verdier. Vi ønsker å skape en klubb hvor barn og unge kan gå gradene i trygge og organiserte omgivelser. Alle vi som er med i GIFTS gjør dette på vår egen fritid uten å ta betalt for det, så du kan være sikker på at 100% av det du gir, går til barn og unge i Gambia, forteller Kari.

Sammen med Maria Høili og Kare Interiør arrangeres det nå en auksjon til inntekt for GIFTS, der man kan få en drømmedag med en kjendis. Og Kari er veldig fornøyd med engasjementet rundt auksjonen.

- Det er så utrolig gledelig at norske kjendiser og kunstnere stiller opp på dette! Det betyr enormt. Så mye flott kunst er lagt ut , og det må jo være verdens morsomste presang til seg selv eller noen andre å slå til på en dag med en kjendis man liker godt.

- GIFTS sitt slagord er: «Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre noe». Det gjør vi ved å organisere fotballskolene, årlig fotballturnering i Gambia, og innsamling av fotballsko og utstyr under Norway Cup hvert år, forteller Kari.

HER kan du by på kjendisene

I auksjonen vil det bli mulighet til å få en dag sammen med disse kjendisene:

Finn Schjøll (Blomster)
Bli med en dag med «Hele Norges» Blomster-Finn. Dere lager en nydelig blomsterdekorasjon sammen!

Aylar
Skjønnhets- og velværedag med Aylar som tar med deg og dine gjester på en herlig dag i SPA. Aylar-dagen loddes bort på festen 13. desember, og kan ikke bys på på auksjonen.

Vibeke Klemetsen (Yogalærer og programleder)
Vibeke kler deg opp i lekkert treningstøy fra Run & Relax og holder et yogakurs for deg og dine venner eller kolleger.

Lilli Bendriss (Åndenes makt)
Du kan enten bli med på en eiendomsbalanse over to dager der du får bli med Lilli i et hus der det spøker, eller du kan få en helt personlig kveld med Lilli med en personlig «reading».

Børre Olsen (Mesterhjernen bak smykkekolleksjonen «SoB»)
Du og en venn(inne) får bli med Børre i verkstedet og lage ditt eget lekre signatursmykke sammen med ham!

Anine Stang (Artist)
Anine lanserer sitt nye artistnavn Anina og stiller med band og holder en konsert for deg og dine gjester.

Ingeborg Sørensen (Filmprodusent og gründer)
Den perfekte vertinnen tar deg og tre venner med på en helaftens 6-retters middag med utvalgte viner hos mesterkokk Bent Stiansen på Stattholdergaarden i Oslo. Underholdning ved vår operasangerinne Gjøril Sognvoll gjør kvelden uforglemmelig!

Edna Falao
Madame St. Tropez! Edna forteller rare og morsomme historier fra den franske riviera. Du inviteres hjem til henne med din utvalgte og hun lager fabelaktig middag for to. I tillegg spanderer hun middag på sin berømte strandrestaurant i St. Tropez!

Terje Ness (Mesterkokk)
Nå kan du og dine venner/kolleger bli mesterkokkens lærlinger! Opp til 10 personer får være med og lage en fantastisk fem retters middag på Terje Ness’ egen luksusrestaurant Onda i Oslo. Selvsagt nyter dere middagen sammen også!

Nadya Khamitskaya (Skal vi Danse)
Bryllupsmagien kan starte! I tre timer har dere Nadyas fulle fokus og lærer alle de viktige knepene og stegene for å få den perfekt brudevalsen til bryllupsfesten! Gaveidé for alle som skal gifte seg!

Kari Jaquesson (Personlig trener)
Kari kommer til din vennegjeng eller bedrift og holder et superinspirerende foredrag eller kurs og avslutter med en trim som passer alle kropper – uansett formnivå!

Urban Tribe (Dansegruppe)
Jentene som har over en million YouTube-treff med sine dansnummer og som tok Stjernekamp med storm kommer til din bedrift eller fest og holder et forrykende show!

HER kan du by på kjendisene

Auksjonen varer fram til 14. desember klokka 18.00. I tillegg auksjonerer disse kunstnerne bort malerier: Øivind Sand, Vebjørn Sand, Marianne Aulie, Adam Den Haene, Magnus Petterson, Bjarne Melgård, Sverre Bjærtness, Terje Ythjall, Mia Gjerderum Helgesen, Camilla Prytz.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kari Jaquesson synes folk bør drikke mindre og trene mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer