Jennifer Aniston:

Auksjonerer bort berømt nakenbilde

Pengene går til en veldedig organisasjon som tilbyr gratis coronatesting.

SELGER PORTRETTET: Bildet av Jennifer Aniston fra 1995 er ett av totalt 25 portretter som skal auksjoneres bort. Pengene går uavkortet til en veldedig organisasjon som blant annet tilbyr gratis testing for coronaviruset. Foto: Reuters/ NTB Scanpix
SELGER PORTRETTET: Bildet av Jennifer Aniston fra 1995 er ett av totalt 25 portretter som skal auksjoneres bort. Pengene går uavkortet til en veldedig organisasjon som blant annet tilbyr gratis testing for coronaviruset. Foto: Reuters/ NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mange husker nok det berømte bildet av «Friends»-skuespilleren Jennifer Aniston (51) fra 1995 - tatt av hennes gode venn, fotografen Mark Seliger. På det kjente svart-hvitt-bildet poserer skuespilleren uten en tråd på kroppen - mens hun dekker til sine edlere deler.

Nå skal det berømte bildet auksjoneres bort, avslører Aniston i et innlegg på Instagram.

Sammen med Seliger har hun bestemt seg for å kvitte seg med bildet, og pengene skal gis bort til en veldedig organisasjon som tilbyr gratis testing for coronaviruset.

Anistons portrett er ett av totalt 25 bilder som Mark Seliger nå auksjonerer bort.

- 100 prosent av salgsinntektene av dette portrettet vil gå til Naf Clinics, en organisasjon som tilbyr gratis testing for coronaviruset, skriver 51-åringen i innlegget.

«Friends»-skuespilleren takker også for at hun får være en del av prosjektet - som også en rekke andre store kjendiser deltar i. Portretter av Leonardo DiCaprio, Billie Eilish og Snoop Dogg skal også auksjoneres bort.

Reaksjonene har naturligvis strømmet inn i kommentarfeltet, blant annet fra den kjente skuespilleren Rita Wilson (63).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer