Jennifer Aniston:

Auksjonerer bort berømt nakenbilde

Pengene går til en veldedig organisasjon som tilbyr gratis coronatesting.

SELGER PORTRETTET: Bildet av Jennifer Aniston fra 1995 er ett av totalt 25 portretter som skal auksjoneres bort. Pengene går uavkortet til en veldedig organisasjon som blant annet tilbyr gratis testing for coronaviruset. Foto: Reuters/ NTB Scanpix
SELGER PORTRETTET: Bildet av Jennifer Aniston fra 1995 er ett av totalt 25 portretter som skal auksjoneres bort. Pengene går uavkortet til en veldedig organisasjon som blant annet tilbyr gratis testing for coronaviruset. Foto: Reuters/ NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mange husker nok det berømte bildet av «Friends»-skuespilleren Jennifer Aniston (51) fra 1995 - tatt av hennes gode venn, fotografen Mark Seliger. På det kjente svart-hvitt-bildet poserer skuespilleren uten en tråd på kroppen - mens hun dekker til sine edlere deler.

Nå skal det berømte bildet auksjoneres bort, avslører Aniston i et innlegg på Instagram.

Sammen med Seliger har hun bestemt seg for å kvitte seg med bildet, og pengene skal gis bort til en veldedig organisasjon som tilbyr gratis testing for coronaviruset.

Anistons portrett er ett av totalt 25 bilder som Mark Seliger nå auksjonerer bort.

- 100 prosent av salgsinntektene av dette portrettet vil gå til Naf Clinics, en organisasjon som tilbyr gratis testing for coronaviruset, skriver 51-åringen i innlegget.

«Friends»-skuespilleren takker også for at hun får være en del av prosjektet - som også en rekke andre store kjendiser deltar i. Portretter av Leonardo DiCaprio, Billie Eilish og Snoop Dogg skal også auksjoneres bort.

VISER HUD: Artist Liam Payne og modell Stella Maxwell kaster klærne i ny video for Hugo Bodywear. Video: Instagram/@hugo_official Vis mer

Reaksjonene har naturligvis strømmet inn i kommentarfeltet, blant annet fra den kjente skuespilleren Rita Wilson (63).

- Vakkert bilde. Vakker kvinne, skriver 63-åringen.

Også den amerikanske skuespilleren Olivia Wilde (36) har lagt igjen en kommentar.

- Se på vakre deg, skriver hun, etterfulgt av flere hjerte-emojier.

BYR PÅ SEG SELV: Jennifer Aniston får mye oppmerksomhet i sosiale medier etter hun deltok under SAG Awards natt til mandag. Video: Rød Løper / NTB scanpix Vis mer

Raste på Instagram

Dette er riktignok ikke første gang Jennifer Aniston har vekket oppsikt i sosiale medier de siste dagene. Søndag delte skuespilleren et lengre innlegg på Instagram der hun gikk hardt ut mot politivolden i USA, etter at afroamerikaneren George Floyd ble drept i forrige uke.

- Denne uka har vært hjerteskjærende av så mange grunner. Vi må erkjenne at rasismen og brutaliteten i dette landet har pågått i svært lang tid - og det har ALDRI vært greit, skrev «Friends»-stjernen i et innlegg på Instagram, og fortsatte:

KLINER TIL: Superstjerna Jennifer Aniston gjester «The Ellen DeGeneres Show», og byr mildt sagt på seg selv. Video: TV3 / Rød Løper Vis mer

- Det er vårt ansvar å lage støy, å kreve rettferdighet, å lære oss noe om disse spørsmålene, og mer enn alt: å spre kjærlighet. Hvor lang tid er vi villig til å la gå uten forandring? HVOR LANG TID.

Floyds dødsfall har rystet en hel verden, og ført til sterkt engasjement og raseri også hos kjendisene. Også sangstjernen Beyoncé har latt seg provosere av dødsfallet, og skrev dette på Instagram:

- Hvis du ønsker å kreve flere siktelser mot alle de som er involvert i George Floyds dødsfall, skriv under på kampanjen.

TÅREVÅTT: En tydelig rørt Jennifer Aniston var i det gavmilde hjørnet, da hun overrasket en familie som har hatt en tøff periode. Video: Kan ses på Viaplay. Vis mer

LES OGSÅ: «Riverdale»-stjernen arrestert

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer