<strong>BLIR TREBARNSFAR:</strong> Barne-, likestillings- og inkluderingsminister Audun Lysbakken blir pappa for tredje gang på nyåret. Foto: Scanpix
BLIR TREBARNSFAR: Barne-, likestillings- og inkluderingsminister Audun Lysbakken blir pappa for tredje gang på nyåret. Foto: Scanpix Vis mer

Audun Lysbakken blir trebarnspappa

- Det vil bli tøft, men det ville vært et nederlag for Norge om ikke det var mulig for folk med vanlige liv å ha fremtredende posisjoner i politikken, sier Audun Lysbakken.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Audun Lysbakken (33) er en av kandidatene til å ta over etter Kristin Halvorsen som SV-leder. Til vinteren blir han trebarnsfar.

- SV-ledelsen må være klar over at jeg blir en leder som skal ha fire måneders pappapermisjon neste år, en som ikke tar telefonen fordi barna mine trenger meg, en som må gå tidlig fra møter for å hente i barnehagen, sier Audun Lysbakken til Dagbladet.

Familiesituasjonen er også en av grunnene til at nestlederen har tenkt seg så lenge om før han mandag lanserte seg selv som lederkandidat.

- Det vil bli tøft, men det ville vært et nederlag for Norge om ikke det var mulig for folk med vanlige liv å ha fremtredende posisjoner i politikken. Det er viktig å vise at det går an. Men jeg har brukt tid på å finne ut av dette – så en må ikke late som om det ikke får konsekvenser, sier Lysbakken.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nå blir hun kalenderpike

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer