- Audrina - slutt å hat Heidi!

- Spencer Pratt er på krigsstien igjen...

FYRER LØS: Spencer Pratt skrev nylig på sin Twitter-side at hans kone, Heidi Montag, og Audringa Patridge har skåret alle bånd. - Vi vil ikke lenger ha noe å gjøre med hennes falske verden, og falske personlighet, skriver han. Foto: All Over Press
FYRER LØS: Spencer Pratt skrev nylig på sin Twitter-side at hans kone, Heidi Montag, og Audringa Patridge har skåret alle bånd. - Vi vil ikke lenger ha noe å gjøre med hennes falske verden, og falske personlighet, skriver han. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  Spencer Pratt (26) er på krigsstien igjen, og denne gangen er det «The Hills»-kollegaen Audrina Patridge (24) som får gjennomgå. 

- Jeg vil gjerne ha noe på det rene. Min kone og Audrina har skåret alle bånd! Vi vil ikke lenger ha noe å gjøre med hennes falske verden, og falske personlighet, skrev Pratt på sin Twitter-side.

Pratts raseriutbrudd kan ha noe å gjøre med Patridges opptreden på «Lopez Tonight» hvor hun uttalte at Heidi Montags utseende og personlighet hadde endret seg «litt» siden de møtte hverandre første gang. 

- Hun har fått fikset haken, nesen, kinnene, brystene, ryggen, tatt fettsugning. Ti inngrep, var det ikke det? På en dag.. Det er mye, sa Audrina på showet.

Og Spencer satte tydeligvis ikke pris på kollegaens kommentarer.

- Aurdina - slutt å hat Heidi bare fordi din Tijuana-plastiskkirurgi ikke ga deg noen mediaoppmerksomhet. Hvem har bedt deg spille smart? Lekk 50 nakenbilder til av deg selv du, akkurat som du gjorde for å bli relevant for noen som helst i utgangspunktet.

Og i samme slengen dro han lik så godt Audrinas kjæreste, sangstjernen Ryan Cabrera, inn i krangelen.

- Du og din lille unggutt kan gå inn på soverommet og gjør det dere er best til.

Pratt har tidligere måttet gå til terapi for å lære å kontrollere sinnet sitt, etter at han truet med å drepe en kvinnelig produsent.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

LES OGSÅ: Truet med å drepe en kvinnelig produsent