- Au pairen vår redder hverdagen

Maria Skappel Holzweiler er ikke redd for å innrømme at hun og ektemannen trenger hjelp i huset.

TRENGER HJELP: Maria Skappel Holzweiler sier til Foreldre & Barn at hun og ektemannen Andreas Holzweiler i fjor bestemte seg for å skaffe seg au pair for å få hjelp i hjemmet. Her er tobarnsmoren på motemagasinet ELLEs sommerfest i juni. Foto: FameFlynet Norway
TRENGER HJELP: Maria Skappel Holzweiler sier til Foreldre & Barn at hun og ektemannen Andreas Holzweiler i fjor bestemte seg for å skaffe seg au pair for å få hjelp i hjemmet. Her er tobarnsmoren på motemagasinet ELLEs sommerfest i juni. Foto: FameFlynet Norway Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Designer og tobarnsmor Maria Skappel Holzweiler (28), gift med agentur-gründer Andreas Holzweiler (32), har en hektisk hverdag.

Overfor Foreldre & Barn innrømmer hun at all jobbingen, kombinert med foreldreansvaret for døtrene Sophia (4) og Lieben (2), i fjor høst fikk husholdningen til å skli helt ut. Ektemannen har dessuten sønnen Hugo (9) fra et tidligere forhold.

- Du vet, vi jobbet altfor mye og begynte å hisse oss opp over bagateller som hvem som hadde glemt å slå på vaskemaskinen.

- Da forsto vi at vi måtte sette oss ned og ta et valg, forklarer Maria til Foreldre & Barn.

Au pairen redder familien

Rådslagningen resulterte i ankomsten til den filipinske au pairen Winna (22), som Maria beskriver som «familiens life-saver».

- I perioder jobber Andreas eller jeg mer enn vanlig, og da er det fint at det fortsatt er to voksne hjemme som får livet til å gå rundt - og jentene elsker henne. Men det er ikke sånn at Winna gjør alt vi ikke vil gjøre, vi gjør ting sammen. Det er bare mer effektivt med henne i hus, forteller Maria til magasinet.

SUKSESS: Dorthe Skappel og døtrene Maria (t.h) og Marthe, har sammen skapt strikkedille i Norge de par siste årene. Her på Norsk Folkemuseum på Bygdøy i fjor høst, på åpningen av strikkeutstillingen der Skappelgenseren er utstilt. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
SUKSESS: Dorthe Skappel og døtrene Maria (t.h) og Marthe, har sammen skapt strikkedille i Norge de par siste årene. Her på Norsk Folkemuseum på Bygdøy i fjor høst, på åpningen av strikkeutstillingen der Skappelgenseren er utstilt. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer

Den flotte designeren understreker overfor Foreldre & Barn at au pairen ikke gjør at døtrene slipper å hjelpe til hjemme. Da lille Sophia en dag hintet om at Winna kunne rydde opp lekene for henne, fikk familien klar beskjed fra Maria om at alle skal hjelpe til med å rydde.

Maria er klar med sin andre kleskolleksjon for Holzweiler, har samarbeidet med Petit Bateau, og sammen med mamma Dorthe (51) og Marthe Skappel (24) har hun gjort stor strikkesuksess med «Skappel-genseren».

Hun og Andreas Holzweiler giftet seg sommeren 2011. Eldstedatteren Sophia kom til verden vinteren 2010, mens Lieben ble født i 2012.

LES OGSÅ: - Hun føler seg ganske dårlig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer