- Au pairen vår redder hverdagen

Maria Skappel Holzweiler er ikke redd for å innrømme at hun og ektemannen trenger hjelp i huset.

TRENGER HJELP: Maria Skappel Holzweiler sier til Foreldre & Barn at hun og ektemannen Andreas Holzweiler i fjor bestemte seg for å skaffe seg au pair for å få hjelp i hjemmet. Her er tobarnsmoren på motemagasinet ELLEs sommerfest i juni. Foto: FameFlynet Norway
TRENGER HJELP: Maria Skappel Holzweiler sier til Foreldre & Barn at hun og ektemannen Andreas Holzweiler i fjor bestemte seg for å skaffe seg au pair for å få hjelp i hjemmet. Her er tobarnsmoren på motemagasinet ELLEs sommerfest i juni. Foto: FameFlynet Norway Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Designer og tobarnsmor Maria Skappel Holzweiler (28), gift med agentur-gründer Andreas Holzweiler (32), har en hektisk hverdag.

Overfor Foreldre & Barn innrømmer hun at all jobbingen, kombinert med foreldreansvaret for døtrene Sophia (4) og Lieben (2), i fjor høst fikk husholdningen til å skli helt ut. Ektemannen har dessuten sønnen Hugo (9) fra et tidligere forhold.

- Du vet, vi jobbet altfor mye og begynte å hisse oss opp over bagateller som hvem som hadde glemt å slå på vaskemaskinen.

- Da forsto vi at vi måtte sette oss ned og ta et valg, forklarer Maria til Foreldre & Barn.

Au pairen redder familien

Rådslagningen resulterte i ankomsten til den filipinske au pairen Winna (22), som Maria beskriver som «familiens life-saver».

- I perioder jobber Andreas eller jeg mer enn vanlig, og da er det fint at det fortsatt er to voksne hjemme som får livet til å gå rundt - og jentene elsker henne. Men det er ikke sånn at Winna gjør alt vi ikke vil gjøre, vi gjør ting sammen. Det er bare mer effektivt med henne i hus, forteller Maria til magasinet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.