HUDFOLD ELLER HAKK?: Victoria Beckhams albue så noe merkelig ut da hun gikk på byen i London før helgen. Foto: All Over Press
HUDFOLD ELLER HAKK?: Victoria Beckhams albue så noe merkelig ut da hun gikk på byen i London før helgen. Foto: All Over PressVis mer

Au da, Posh! Hva er dette?

Fotografene oppdaget hakk i Victoria Beckhams albue...

SEHER.NO: Nylig var Victoria "Posh Spice" Beckham (34) ute på byen i London sammen med vennene sine.

I stedet for å bli kjørt hjem av sjåføren sin, valgte brunetten å ta taxi hjem til hotellet sitt. Da Posh satte seg inn i taxien, kom en merkelig albue til syne.

Bilde- og nyhetsbyrået Splash News tok et bilder av Victorias albue, som for det blotte øye kan se ut som om de har et hakk i seg.

Men det spørs nok om den forfengelige fruen hadde vist seg i all offentlighet med et hakk i armen, så her er det nok bare snakk om tørr hud og en lite flatterende bildevinkel, men bildebyrået fikk det de trengte.

Mer diskret var Victoria da hun lørdag dro fra London og hjem til Los Angeles.

Da hun dukket opp på LAX-flyplassen i sistnevnte by, var det iført en stor frakk, gigantiske solbriller og hatt - med en god tildekket albue.

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no!

LES OGSÅ: Er dette sko for shopping?

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.