Åttlingmoren kan bli kastet ut på nyttårsaften

Nadya Suleman og hennes fjorten barn blir hjemløse om hun ikke klarer å tilbakebetale huslånet.

HJEMLØS: Nadya Suleman kan bli hjemløs 31. desember, om hun ikke klarer å tilbakebetale det resterende huslånet på 2,9 millioner. Foto: Stella Pictures
HJEMLØS: Nadya Suleman kan bli hjemløs 31. desember, om hun ikke klarer å tilbakebetale det resterende huslånet på 2,9 millioner. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Det ligger ikke an til å bli et godt nyttår for Nadya Suleman og hennes fjorten barn. Suleman og hennes barn kan nemlig bli kastet ut av sitt hus like utenfor Los Angeles.

Suleman lånte penger av Armer Haddadin i oktober 2009 - ni måneder etter at åttlingene ble født. Og hun har enda ikke betalt tilbake pengene hun lånte av ham.

Haddadin fortalte nettstedet Radaronline, at selv om han tidligere har truet med å kaste henne ut, så mener han nå alvor, og setter foten ned. Han har gitt Nadya en frist, 31.desember. Da må hun tilbakebetale hele lånet, ellers kommer Haddadin til å saksøke henne 3. januar 2011.

Nadya skal ha betalt de månedlige avdragene i tide, men det gjenstår fortsatt 2,9 millioner.

- Nadya har med å komme seg ut av huset mitt, hvis hun ikke kan betale. Da har hun ingenting å gjøre i mitt hus, sier Haddadin til avisen. 

Den berømte moren har den siste tiden arbeidet frenetisk med å forsøke å samle sammen penger for å betale ned lånet. Den siste tiden har hun stilt opp på flere røde løpere, og hun har også hatt et hage-salg.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Slanket bort 68 kilo