HAR 14 BARN: Nadya Suleman ble superkjendis etter at hun i januar i fjor fødte åttlinger etter prøverørsbehandling, Foto: All Over Press
HAR 14 BARN: Nadya Suleman ble superkjendis etter at hun i januar i fjor fødte åttlinger etter prøverørsbehandling, Foto: All Over Press Vis mer

Åttlingmoren gikk ned 68 kilo!

Åttlingmoren viser stolt fram sin nye bikinikropp.

Publisert
SEHER.NO: Nadya Suleman (33) ble superkjendis etter at hun i januar i fjor fødte åttlinger etter prøverørsbehandling, noe som resulterte i at alenemoren nå har 14 barn. 

Suleman har i etterkant fått rykte på seg for å være ekstremt PR-kåt og sykelig opptatt av Angelina Jolie, og hun skal ha gjennomgått flere kirurgiske inngrep for å ligne på skuespillerinnen.

Nå får 33-åringen spalteplass igjen, ettersom hun kaster klærne for Star Magazine. Til magasinet viser brunetten seg fram i en liten, rød bikini, og hun hevder at hennes nye kropp ikke er et resultat av plastisk kirurgi.

- Ikke sjans, da ville jeg følt at det var juks. Jeg ville bevise for meg selv at jeg klarte det på egenhånd, naturlig. Vennene mine kaller meg for en gummistrikk, ettersom jeg alltid skyter så fort tilbake i form etter fødslene mine, sier hun til magasinet, ifølge Perez Hilton.

Åttlingmoren viser stolt fram sin slanke figur, og avslører at hun skal ha gått ned fra 122,5 kilo til 54,5 kilo det siste året.

Kjendisbloggeren Perez Hilton er imidlertid i tvil om den beryktede åttlingmoren snakker sant om at forvandlingen skal ha skjedd uten kirurgiske inngrep.

- Ja, liksom. Men tanke på at hun har hatt åtte barn i magen samtidig, så kjøper vi ikke historien! skriver bloggen.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: blir de TV-stjerner!Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer