Åttlingmoren blir kastet på gata?

- Jeg tror hun lyver når hun sier hun ikke har penger.

KAN BLI KASTET UT: Mannen som eier huset til åttling-mammaen Nadya Suleman truer med å kaste hele familien hennes ut, etter at hun ikke har klart å betale husleien i tide. Foto: All Over Press
KAN BLI KASTET UT: Mannen som eier huset til åttling-mammaen Nadya Suleman truer med å kaste hele familien hennes ut, etter at hun ikke har klart å betale husleien i tide. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  Amerikanske Nadya Suleman (35) ble verdensberømt da hun i januar 2009 fødte åtte barn på en gang, og utvidet sin totale barneflokk til 14.

I kjølvannet av den oppsiktsvekkende fødselen ble Suleman overøst med sponsoravtaler og gode hjelpere som vil dele rampelyset med henne, men nå er tidene blitt langt magrere.

Mannen som Suleman leier hus til seg og sine 14 barn av, Amir Haddadin, skal ha truet med å kaste dem ut, fordi hun ikke betaler husleien sin.

Suleman bekrefter at hun ligger en måned etter med husleien.

- Min viktigste prioritet er mat. Jeg vil prøve å gjøre alt for å unngå å be om sosialhjelp, men nå har vi bare nok oppsparte midler til å klare oss en uke, sier hun til nettstedet.

Forklaringen blir imidlertid møtt med døve ører hos huseieren.

- Jeg tror hun lyver når hun sier hun ikke har penger. Hun gjemmer pengene sine og jeg skal avsløre henne for offentligheten.

- Jeg kaster henne ut. Hun kan ikke bo i huset mitt hvis hun ikke betaler.


Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - De prøver å få en baby