Åttlingmoren: - Jeg har levd i sølibat i 13 år

Men det er bare tre år siden hun fikk barna. Nå kaster Nadya Suleman klærne i magasin.

HENDENE FULLE: Nadya Suleman har tilsammen fjorten barn, og har nok å holde på med når alle er med på stranda.  Foto: All Over Press
HENDENE FULLE: Nadya Suleman har tilsammen fjorten barn, og har nok å holde på med når alle er med på stranda. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Fjortenbarnsmoren Nadya Suleman (36) kaster klærne i Closer Magazine, og viser at kroppen fremdeles ser bra ut etter de mange fødslene.

Nadya, som er mest kjent som åtllingmammaen etter å ha født åttlinger i 2009, poserte villig toppløs for magasinet.

Selv om henne flotte kropp tiltrekker seg oppmerksomhet fra en rekke beundrere, hevder Suleman at hun har levd i sølibat i 13 år, og at de mange barna hennes er blitt til via en sæddonor.

- Jeg får altfor mye oppmerksomhet fra menn, men jeg vil ikke date noen før åtllingene er 18 år. Jeg lever for dem nå. Jeg vet at mange kvinner liker oppmerksomhet fra menn, derfor kan jeg gå ut uten sminke, med joggedress, parykk og til og med en kunstig gravid-mage for å holde dem unna, sier Nadya til Closer Magazine.
 
Åttlingmoren, som tidligere har uttalt at hun hater sine åtte småbarn, mener nemlig at hun ikke trenger oppmerksomheten for å føle seg bra.

- Jeg vil ikke velge bort forhold i fremtiden, men når menn ser på meg nå, ser jeg en annen vei. Sånn skjønner de at de ikke skal ta kontakt med meg. Jeg vet at jeg er vakker, og trenger ikke en mann til å fortelle meg det, sier hun til Closer.

Nadya, som bor i California i USA, hadde allerede de seks barna Elijah (10), Amerah (9), Joshua (8), Aiden (6) og tvillingene Caleb og Calyssa (5) da hun bestemte seg for å bli kunstig befruktet via en sæddonor.

Slik med ungeflokken utvidet med ytterligere seks gutter og to jenter. Noah, Jonah, Jermiah, Isiah, Josiah, McCai, Maliah og Nariah fylte tre år i januar i år.

Utrolig nok hevder 36-åringen, som har slitt med store økonomiske problemer, at det ikke var noe problem å få tilbake figuren etter sin siste graviditet.

- Jeg bare smatt tilbake i form som en gummistrikk etter barna. Jeg skjønner ikke engang hvordan jeg klarte det. Jeg spiser som en hest, teller ikke kalorier og har aldri eid en badevekt. Jeg la på meg et helt menneske da jeg var gravid med åttlingene, men nå er jeg tilbake i samme størrelse, sier hun til magasinet.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Jeg hater mine åtte barn

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer