Åttlingmammaen innlagt på rehab

Overlot ansvaret for sine totalt 14 unger til barnevaktene.

FIKK STRESSMEDISIN: Nadya Suleman har fått medisinen Xanax for å takle stresset hun opplever i hverdagen med sine 14 barn. Men nå har hun lagt sinn på avvenningsklinikk for å lære seg å leve uten medisinen. Foto: Fame Flynet Norway
FIKK STRESSMEDISIN: Nadya Suleman har fått medisinen Xanax for å takle stresset hun opplever i hverdagen med sine 14 barn. Men nå har hun lagt sinn på avvenningsklinikk for å lære seg å leve uten medisinen. Foto: Fame Flynet Norway Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Etter at hun fødte åtte barn på en gang og ble kjent som «åttlingmammaen» - har Nadya Suleman (37) forsøkt seg på alt fra reality-TV og teletorg-jobbing til stripping og pornofilm-roller for å skaffe sine totalt 14 barn mat, klær og tak over hodet.

Tidligere i år opplevde Nadya en stor nedtur, da hun ble slått persolig konkurs. Siden har hun også vært i barnevernets søkelys, men ble frikjent etter et hjemmebesøk.

På rehab
Nå er imidlertid Nadyas rolle som aleneforsørger for 14 unger igjen truet, etter at hun ifølge nettsiden TMZ i helgen la seg inn til behandling på avvenningsklinikken Chapman House Drug Rehabilitation Center in Southern California.

Suleman skal ha lagt seg inn frivillig i 30 dager, fordi hun vil lære seg å slutte med den reseptbelagte medisinen Xanax. Ifølge TMZ skal Suleman ha fått utskrevet medisinen for å takle stress og utbrenthet i hverdagen.


Seks hjelpere
Mens Nadya får behandling - som avvenningsklinikken skal ha tilbudt seg å gjøre gratis - har tre barnevakter og to venner av henne tatt på seg ansvaret for å følge opp barna. En sjåfør sørger for å kjøre barneflokken til og fra skolen.

En talsmann for Suleman sier til TMZ at innleggelsen var nødvendig for å gjøre henne best mulig egnet til å være mamma.

- Hun vil ta tak i problemene sine og være den best mulige moren hun kan være.


HER KAN DU FÅ MED DEG DENNE UKENS SE OG HØR.NO WEEKEND-TV 


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Åttlingmammaen er konkurs

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer