Åttlingmammaen etterforskes av barnevernet

- Barna virker underernærte og skitne.

ETTERFORSKES AV BARNEVERNET: Åttlingmammaen Nadya Suleman etterforskes av barnevernet etter at hennes frisør leverte inne bekymringsmelding. Foto: All Over Press
ETTERFORSKES AV BARNEVERNET: Åttlingmammaen Nadya Suleman etterforskes av barnevernet etter at hennes frisør leverte inne bekymringsmelding. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Nadya Suleman (36) ble verdensberømt da hun i 2009 fødte åtte barn og ble kjent som «åttlingmammaen» verden over.

I tiden etter fødselen har Suleman - som totalt har ansvaret for 14 barn alene - både vært gjest i en rekke TV-programmer og intervjuet i en rekke ukeblad.

Men de siste månedene har hverdagen innhentet alenemammaen, og flere medier har lenge skrevet om at hun sliter med økonomien. Mannen hun leier hus av, skal blant annet ha truet med å kaste henne ut, fordi hun ikke betaler husleien.

Nå opplever Suleman - som tidligere har sagt i et intervju at hun hater sitt nye liv - et nytt tilbakeslag, etter at amerikanske barnevernsmyndigheter ifølge TMZ.com har startet etterforskning av henne.

Myndighetene ankom tirsdag Sulemans bolig uanmeldt, etter at hennes frisør hadde levert inn en bekymringsmelding.

- Barna virker underernærte og skitne. Det er bare ett fungerende toalett i huset og mange av barna bruker bærbare treningstoaletter på soverommene, sier frisøren, som foreløpig er anonym, til nettstedet.

Frisøren hevder også at Suleman skal ha låst barna inne på rommene sine når hun måtte gjøre personlige ærend og sier huset er skittent.

Etter at myndighetene besøkte Suleman tirsdag, bestemte de seg ifølge TMZ.com for at barna ikke var i umiddelbar fare. Suleman kan imidlertid fortsatt miste omsorgsretten, ettersom det amerikanske barnevernet har varslet at de vil starte ytterligere etterforskning.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg hater de åtte babyene mine

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer