Åttlingmammaen er singel igjen

Nadya Suleman er igjen alene med sine fjorten barn etter at hun dumpet den 13 år yngre kjæresten Frankie G.

SINGEL: Nadya Suleman hevder hun levde i sølibat før hun møtte sin siste kjæreste. Nå er hun singel igjen.  Foto: All Over Press
SINGEL: Nadya Suleman hevder hun levde i sølibat før hun møtte sin siste kjæreste. Nå er hun singel igjen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Kjendisverdenen har blitt rystet av mange overraskende brudd den siste tiden, som Tom Cruise og Katie Holmes og Johnny Depp og Vanessa Paradis. Kanskje ikke like overraskende er det at åttlingmammaen Nadya Suleman (36) igjen er på markedet. 

I juni fortalte fjortenbarnsmoren at hun hadde funnet lykken med den 13 år yngre kroppsbyggeren Frankie G (23). Kjærligheten oppsto etter det Nadya beskrev som 13 år i sølibat.
 
«Ifølge våre kilder avsluttet fjortenbarnsmoren forholdet for noen uker siden fordi hun er for travel til å ha et seriøst forhold» skriver nettstedet TMZ.

Suleman har det siste året gjort alt hun kan for å forsørge barna sine.

Tidligere i juli kastet Suleman klærne på en stippeklubb i Florida, og nå strømmer pengene inn. Strippejobben betalte så godt at Nadya nå har sluttet å ta imot trygd.


Før hun kastet klærne har åttlingmoren vært en del av telefontjenesten «Dial a Star», der fans kan ringe sine idoler, og nylig stilte hun opp naken i et magasin, og kort tid etter lagde hun en sexvideo. Hun prøver også å slå gjennom som sanger.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Åttlingmammaen er konkurs 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer